Cum se menține în formă Romanița Iovan, la 57 de ani: ”E o povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55”

11.01.2022, 18:43

Romanița Iovan are 57 de ani și o siluetă de invidiat. Creatoarea de modă a dezvăluit ce dieta tine pentru a se menține în formă. ”E simplu de ținut teoretic, mai greu este cu practica.” Vedeta are un stil de viață sănătos, ținând cont de anumite reguli.

Creatoare de modă a dezvăluit ce secret are pentru a avea o siluetă de invidiat. Designerul a explicat că este important să fie respectat deficitul caloric și să nu fie consumate alimente după ora 19:00.

„Dacă vrem să facem într-adevăr un efort, nu e un efort foarte mare, dar este un efort, este important să eliminăm câteva alimente și să ținem oarecum un număr suficient de mic de calorii. Practic nu ar trebui să avem mai mult de 1.500 de calorii pe zi. Dacă chiar ne dorim să slăbim. Și să nu mâncăm după ora 19:00. E simplu de ținut teoretic, mai greu este cu practica.”, a spus ea pentru CIAO.

Care este secretul Romaniței Iovan

Mai mult, vedeta spune că pune în practică un truc vechi, folosind un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt.

„Un alt truc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol.

Argintul purifică apa, busuiocul are şi el un rol. E o povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta”, a spus ea.

”E un cumul și chiar mă simt bine, eu oricum mănânc salate”

Designerul spune că nu obișnuiește să gătească de sărbători, ea consumând doar salate. Vedeta a făcut excepție și a gustat puțin din preparatele tradiționale românești.

„Nu gătesc specific ce se mănâncă de sărbători, că vorba fiului meu: mama știe să facă numai salate. Eu asta mănânc, asta știu să fac. Eu chiar am ținut și postul, țin astea două posturi de Crăciun și de Paște. E o chestie și de voință și de credință. E un cumul și chiar mă simt bine, eu oricum mănânc salate. Nu e un efort prea mare, mai ales ca s-a mâncat foarte mult pește. Chiar a fost foarte ușor de ținut postul. De Crăciun… am gustat si eu un cârnat, două sarmale și cozonac.”, a mai spus ea pentru sursa citată.

citește și...