Românca care a fost surprinsă cu Kanye West, dezvăluiri despre întâlnirea cu celebrul artist. “La un moment dat, stând la bar, a venit să facem cunoștință”

14.02.2022, 18:12

Românca care a fost surprinsă la o petrecere exclusivistă din Paris, Franţa, în compania celebrului artist american Kanye West, a dezvăluit cum a descurs întâlnirea cu unul dintre cei mai mari artiști din lume și ce a atras-o la rapper. “La un moment dat, stând la bar, a venit Kanye să facem cunoștință și să mă întrebe ce fac”, spune femeia.

După ce a decis să divorțeze de Kim Kardashian, rapperul american s-a întâlnit cu mai multe femei, printre care se numără  Irina Shayk  și actrița Julia Fox.

Se pare că vedeta a fost impresionată și de o româncă. Totul s-a petrecut la Paris, iar ipostazele în care au fost văzuți cei doi au surprins pe toată lumea.

Românca se numește Tania Alexandra și a vorbit recent despre cum l-a întâlnit pe  unul dintre cei mai mari artiști din lume la ora actuală. Aceasta a dezvăluit cum a reușit să îl întâlnească pe fostul partener al lui Kim Kardashian.  Românca studiază la Academia de Modă din Paris.

Românca surpinsă cu Kanye West, dezvăluiri despre întâlnirea cu celebrul artist

Tania Alexadra a fost una dintre cei 20 de invitați la o petrecere exclusivistă, printre care se numără și presupusa iubită a rapperului, Julia Fox.

Ceea ce i-a atras atenția româncei este faptul că rapperul a abordat-o și a ințiat conversația cu ea.

“La un moment dat, stând la bar, a venit Kanye să facem cunoștință și să mă întrebe ce fac”

După show-ul de la Kenzo, am fost la Palais Garnier, acolo s-a ținut petrecerea, care a fost extrem de restrânsă, în jur de 20 de oameni.

Kanye, Julia Fox, alți doi cântăreți rapperi Gaana și Pusha T, dar și alte persoane. La un moment dat, stând la bar, a venit Kanye să facem cunoștință și să mă întrebe ce fac. Am avut o discuție de câteva minute în care m-a întrebat dacă sunt din Paris, i-am zis că sunt româncă, dar locuiesc în Paris și apoi a plecat.” a dezvăluit Tania pentru CANCAN.

“L-a rugat pe prietenul meu să mă cheme ca să mă poată prezenta tuturor”

Mai mult, Tania Alexandra a fost de-a dreptul impresionată când Kanye West a prezentat-o persoanelor importante din anturajul său.

După aceea l-a rugat pe prietenul meu să mă cheme ca să mă poată prezenta tuturor. I-am zis că fac International Fashion Academy Paris, el fiind fan înfocat fashion am discutat despre acest domeniu. Am ascultat noul lui album pe care-l va lansa în februarie, mi-a făcut cunoștință cu Julia Fox. Iar la finalul petrecerii pe ei i-am lăsat la hotel și eu cu prietenul meu am plecat la un alt restaurant.” , a menționat românca.

Tania Alexandra a afirmat că întâlnirea cu artistul american Kanyw West a determinat-o să plece în SUA, fiindu-i mult mai ușor în prezent să se integreze în alte culturi.

 „M-a motivat și m-a inspirat întâlnirea cu el. Îl apreciez foarte tare pe Kanye atât ca artist, cât și ca designer și având șansa să vorbesc cu el, chiar m-a flatat și m-a bucurat că a venit el să vorbească cu mine. Am în plan să plec în America și acolo, probabil, cred că o să-mi fie foarte ușor să intru în sfera asta a modei„ , a mai adăugat Tania Alexandra.

 

citește și...