Kanye West se întâlnește cu actrița Julia Fox. Rapperul a renunțat să încerce să se împace cu Kim Kardashian

04.01.2022, 15:46
Kanye West se întâlnește cu actrița Julia Fox. Rapperul a renunțat să încerce să se împace cu Kim Kardashian

Kanye West poate fi o persoană greu de înțeles când vine vorba de viața sa romantică. După ce s-a despărțit de soția Kim Kardashian , s-a întâlnit cu Irina Shayk și Vinetria, apoi și-a dorit fosta înapoi. După câteva declaratii publice de dragoste pentru fondatorul SKIMS, acesta a fost văzut cu modelul Yasmine Lopez, dar ea nu este cea cu care se pare că se întâlnește – ci este actrița Julia Fox.

Rapperul în vârstă de 44 de ani a fost surprins zilele trecute de paparazzi în Miami, în timp ce lua cina în oraș împreună cu actrița Julia Fox, la un restaurant celebru, în prima zi din 2022.  Cei doi s-au întors împreună duminică seara și se pare că își vindecă rănile emoționale din relațiile lor anterioare – West din Kardashian și Fox de la soțul Peter Artemiev.

Numind cuplul „spirite înrudite”, sursa a spus că a fost „mișto să privești” relația lor înfloritoare.

Rapperul a renunțat să mai facă pași spre o nouă împăcare cu fosta lui soție

Fox este mama fiului lui Valentino, de 11 luni, așa că ea și Kanye au, de asemenea, în comun calitatea de părinte.

Dar este o schimbare pentru West, care a implorat-o pe fosta lui soție să se întoarcă la el pe fondul relatei ei în devenire cu starul Saturday Night Live , Pete Davidson. Poate că rapperul s-a resemnat în sfârșit cu faptul că Kardashian pur și simplu a trecut mai departe – și acum, trebuie să facă același lucru.

Knye West suferă enorm din cauza divorțului

Prietenii apropiați ai artistului au confirmat pentru presa locală că acesta suferă enorm din cauza divorțului, dar au precizat că începe să se resemneze și să se împace cu gândul că mariajul lui cu Kim a fost unul chinuitor pentru amândoi.

Cine știe dacă fondatorul Yeezy și Fox vor merge departe, deoarece sunt doar în faza întâlnirilor, dar se pare că amândoi au inimile tandre după despărțiri dificile .

citește și...