Care a fost primul job al Oanei Roman. ”Este un lucru nou, pe care nu-l știe nimeni”

13.01.2021, 12:23
Care a fost primul job al Oanei Roman. ”Este un lucru nou, pe care nu-l știe nimeni”
Care a fost primul job al Oanei Roman. ”Este un lucru nou, pe care nu-l știe nimeni”

Oana Roman a dezvăluit care a fost primul  loc de muncă pe care l-a avut. Se întâmpla pe vremea când era studentă.

Oana Roman a lucrat pentru prima dată într-o compania de telefonie mobilă, ca stagiară.

“Culmea, primul job din viata mea a fost a fost la o companie de telefonie mobila. Este un lucru nou, pe care nu-l stie nimeni. La facultatea mea era obligatoriu sa faci 4 luni de stagiu pentru a-ti pregati lucrarea de masterat. Si cum ea a fost despre telefonia mobila, a trebuit sa fac stagiu intr-o companie de telefonie mobile din Franta”, a dezvăluit Oana Roman, potrivit spynews.ro.

Oana Roman apare într-un reality show la Antena Stars

Oana Roman va face parte din sezonul 2 al show-ului ”Mămici de pitici, cu lipici”, la Antena Stars, începând din data de 14 ianuarie, de la orele 21:00. Vedeta va apărea alături de fiica sa, Maria Isabela.

”A venit ca un balsam pe suflet, ca un pansament. Vom fi colegi, da! Am voie să spun. Mi-am pregătit urmăritorii și comunitatea pentru că exista o mare așteptare în a fi din nou pe televizor. Nu voi fi în postura de moderator, ci în una care mie îmi place foarte mult, sincer, pentru că mie îmi place să mă mișc, să fac lucruri. Vă anunț oficial că din data de 14 ianuarie, de la ora 21:00, ne vom vedea în sezonul 2 al emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici””, a declarat Oana Roman.

”Voi fi una dintre cele două noi mame cu copil, care va intra în acest proiect și care își începe cel de-al doilea sezon pe data de 14 ianuarie, împreună cu Isabela. Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Astăzi am avut o primă zi de filmări și spre casă mi-a zis: ”Auzi, dar crezi că putem măcar așa o dată, să fiu doar eu?”. I-am zis că vorbim cu producătorii și că dacă este ok o să filmeze doar ea (râde). Este o premieră pentru mine. Nu am emoții”, a detaliat vedeta.

citește și...