Rocsana Marcu și-a dat licența la Drept. Ce notă mare a luat!

19.07.2020, 14:12
Rocsana Marcu și-a dat licența la Drept. Ce notă mare a luat!
Rocsana Marcu și-a dat licența la Drept. Ce notă mare a luat!

Cântăreața și fosta prezentatoare de televiziune Rocsana Marcu și-a dat licența la Facultatea de Drept. Aceasta a luat o notă foarte bună.

Rocsana Marcu, în vârstă de 38 de ani, este cunoscută publicului din România din postura de cântăreață, actriță, dar și prezentatoare de televiziune. Vedeta este mama a două fetițe: mayra, în vârstă de 12 ani, și Indira, care are opt ani.

Rocsana Marcu este extrem de fericită pentru că a reușit să-și ia licența la Facultatea de Drept. Artista a luat o notă foarte bună: 9,25.

Potrivit click.ro, Rocsana Marcu nu se oprește aici și se gândește și la doctorat. Are un master la activ, după prima facultate, cea de la SNSPA. Denumirea Masterului este Investigarea Actelor de Terorism și Securitate Publică.

”Sunt foarte mândră de mine”

Rocsana Marcu a mărturisit că s-a pregătit foarte mult pentru licență și că nu se aștepta la rezultatul obținut. Însă mărturisește că este foarte mândră de reușita sa. Vedeta a dezvăluit și ce i-a spus fiica sa cea mică după ce artista a dat examenul la facultate.

“Mi-a plăcut dintotdeauna Dreptul și mi-am dorit foarte tare să termin această facultate! Mă gândesc și la Doctorat, însă 2-3 luni de-acum încolo nu mai vreau să văd nicio carte, m-am pregătit foarte mult pentru licență și sunt foarte mândră de mine și de rezultatul obținut. 9.25 pentru mine este mai mult decât mi-aș fi dorit!

Mi-am stresat atât de tare fetele cu licența mea, încât intrau la mine în birou și mă întrebau cât mai am. Pe 15 iulie am dat examenul și atunci a venit Indira, fetița mea cea mică și m-a pupat, m-a luat în brațe, apoi a venit Mayra, ”Mami, ai luat! Dar nu mai faci nicio școală, da? Nu vrem să mai stai închisă în birou să înveți!” Așa mi-au spus, mititelele!”, a declarat Rocsana Marcu pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...