Ce studii are Mirela Vaida. A absolvit facultatea cu o medie de top!

12.06.2020, 15:04
Ce studii are Mirela Vaida. A absolvit facultatea cu o medie de top!
Ce studii are Mirela Vaida. A absolvit facultatea cu o medie de top!

Toată lumea o cunoaște pe Mirela Vaida ca actriță,. cântăreață și prezentatoare de televiziune. Puțini știu ce studii are, de fapt, vedeta și ce facultate a absolvit.

Mirela Vaida a terminat cursurile Liceului de Informatică ”Grigore C.Moisil” din Iași cu media 9,62 la Bacalaureat.

Între anii 2001 și 2006, Mirela Vaida a urmat Facultatea de Drept de la Universitatea din București. Potrivit spynews.ro, aceasta și-a luat licența cu o medie de top, respectiv 9,35. După absolvirea facultății, Mirela vaida a făcut și două mastere.

Este căsătorită și are trei copii

Mirela Vaida are o familie fericită. Vedeta este căsătorită cu Alexandru și are trei copii. Carla și Vladimir sunt copiii ei mai mari. În data de 10 aprilie anul trecut, Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară. A adus pe lume un băiețel, care a primit numele Tudor Ștefan.

Soțul vedetei, Alexandru, insistă să mai aibă și al patrulea copil, o fetiță. Mirela Vaida a mărturisit că partenerul ei își dorește foarte mult ca ea să rămână iar însărcinată.

”Vrea soţul meu încă o fetiţă. Şi eu mi-aş dori…să închidem treaba, să fie două fete şi doi băieţi. Eu nu pot să programez, programează Dumnezeu, eu spun ce îmi doresc, doar că nu am probleme”, spunea Mirela Vaida.

Cum e plătită Mirela Vaida la emisiunea ”Acces Direct”

Mirela Vaida a vorbit despre salariul pe care îl încasează ca moderatoare a emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1.

Mirela Vaida a înlocuit-o pe Simona Gherghe la cârma emisunii ”Acces Direct”, de la Antena 1. Într-un interviu, vedeta a mărturisit că este plătită pe ediție și că suma pe care o primește nu este una fabuloasă.

„Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat. Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei”, a declarat Mirela Vaida.

citește și...