Rocsana Marcu a câștigat procesul cu fostul iubit! Bărbatul a părăsit-o când era însărcinată cu prima fetiță

04.03.2020, 14:27
Rocsana Marcu a câștigat procesul cu fostul iubit! Bărbatul a părăsit-o când era însărcinată cu prima fetiță
Rocsana Marcu a câștigat procesul cu fostul iubit! Bărbatul a părăsit-o când era însărcinată

Vești bune pentru Rocsana Marcu! Fosta prezentatoare tv a câștigat procesul cu unul dintre foștii ei iubiți.

Bărbatul este tatăl uneia dintre cele două fetițe al vedetei, dar a refuzat categoric să o recunoască pe micuță. Astfel, Rocsana Marcu l-a dat în judecată, dar a reușit să câștige abia după 10 ani de procese.

Rocsana Marcu a câștigat procesul cu fostul iubit! Bărbatul a părăsit-o când era însărcinată

Acum, Adrian Ștefan Iliescu, tatăl primului copil al Rocsanei Marcu, Mayra, este obligat să plătească retroactiv pensie alimentară, ținând cont că nu a achitat niciun ban până acum. Fiica cea mare a vedetei a împlinit deja 12 ani.

Conform Click!, Adrian Ștefan Iliescu este băiatul fostului primar din Giurgiu și ar putea fi executat silit din cauza datoriilor acumulate către fiica sa.

Pe de altă parte, Rocsana Marcu nu ar fi fost de acord cu procesul intentat tatălui primei sale fiice și și-ar fi dorit ca bărbatul să-și recunoască micuța.

‘Clienta mea a câştigat procesul împotriva tatălui fetiţei acesteia, domnul Iliescu! Acesta a fost obligat la acoperirea cheltuielilor privind creşterea şi educarea minorei, obligaţie pe care şi la acest moment o ignoră! Într-adevăr, s-a demarat procedura de executare silită împotriva tatălui.

Executorul judecătoresc a procedat la indisponibilizarea tuturor veniturilor obţinute de Adrian Ştefan Iliescu, iar la acest moment suntem în faza de evaluare a bunului imobil constând în casa de locuit aparţinând debitorului, urmând ca în cel mai scurt timp să se procedeze la scoaterea la licitaţie publică a bunului. Totodată au fost luate şi toate măsurile de indisponibilizare a autoturismului pe care refuză să-l predea executorului judecătoresc’, a declarat avocata Rocsanei Marcu, Ramona Aldea, pentru sursa citată mai sus.

Rocsana Marcu și Adrian Ştefan Iliescu au avut o relație scurtă la finalul lui 2016. Cei doi s-au despărțit la începutul lui 2017, după ce blondina a aflat că este însărcinată. Până în acest moment, bărbatul nu și-a vizitat niciodată fiica.

Rocsana Marcu mai are o fetiță, pe Indira, din relația cu avocatul Florin Moldoveanu.

citește și...