Rocsana Marcu s-a mutat în Anglia. ”Vila şi-a închiriat-o, ia bani frumoşi”

03.11.2020, 15:49
Rocsana Marcu s-a mutat în Anglia. ”Vila şi-a închiriat-o, ia bani frumoşi”
Rocsana Marcu s-a mutat în Anglia. ”Vila şi-a închiriat-o, ia bani frumoşi”

Cântăreața și fosta prezentatoare de televiziune Rocsana Marcu s-a mutat în Anglia. Vedeta și-a închiriat vila pe care o deține în România.

De la finalul lunii iulie, Rocsana Marcu, una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc, și fiicele sale, Indira și Mayra, s-au mutat în Anglia, la Londra. Vedeta și-a închiriat vila pe care o deține în Pipera.

“Rocsana a făcut cea mai bună alegere de până acum. A ales să plece din ţară. S-a stabilit în Londra unde îi este foarte bine şi dacă va fi aşa mereu, cred că mutarea va fi definitivă. În ţară vine doar ca să îşi vadă casa. Vila şi-a închiriat-o, ia bani frumoşi de pe ea. Iar cu aceştia îşi achită chiria în Anglia. Chiar este fericită şi mă bucur mult pentru ea”, a dezvăluit pentru click.ro o prietenă bună a Rocsanei Marcu.

Rocsana Marcu și-a dat licența la Drept în această vară

În vara acestui an, Rocsana Marcu a reușit să-și ia licența la Facultatea de Drept. Artista a luat o notă foarte bună: 9,25.

Rocsana Marcu a mărturisit că s-a pregătit foarte mult pentru licență și că nu se aștepta la rezultatul obținut. Însă a afirmat că este foarte mândră de reușita sa. Vedeta a dezvăluit și ce i-a spus fiica sa cea mică după ce artista a dat examenul la facultate.

“Mi-a plăcut dintotdeauna Dreptul și mi-am dorit foarte tare să termin această facultate! Mă gândesc și la Doctorat, însă 2-3 luni de-acum încolo nu mai vreau să văd nicio carte, m-am pregătit foarte mult pentru licență și sunt foarte mândră de mine și de rezultatul obținut. 9.25 pentru mine este mai mult decât mi-aș fi dorit! Mi-am stresat atât de tare fetele cu licența mea, încât intrau la mine în birou și mă întrebau cât mai am. Pe 15 iulie am dat examenul și atunci a venit Indira, fetița mea cea mică și m-a pupat, m-a luat în brațe, apoi a venit Mayra, ”Mami, ai luat! Dar nu mai faci nicio școală, da? Nu vrem să mai stai închisă în birou să înveți!” Așa mi-au spus, mititelele!”, a declarat Rocsana Marcu.

citește și...