Rocsana Marcu, imagini interzise pe Instagram! Cum arată şi cum se pozează vedeta tv FOTO

13.11.2019, 14:06
Rocsana Marcu, imagini interzise pe Instagram! Cum arată şi cum se pozează vedeta tv FOTO
Rocsana Marcu, imagini interzise pe Instagram! Cum arată şi cum se pozează vedeta tv FOTO

În urmă cu doi ani, Rocsana Marcu a rămas fără jobul de la Antena Stars! Vedeta a făcut parte din echipele emisiunilor ‘Agenţia VIP’ şi ‘Star Matinal’, însă a fost dată afară, după un conflict cu conducerea.

Rocsana Marcu, imagini interzise pe Instagram!

Deşi era o prezenţă constantă pe micile ecrane, Rocsana Marcu a fost nevoită să se retragă forţat din televiziune, dar a revenit la vechea ei pasiune: muzica.

Cu toate că nu mai apare pe sticlă, Rocsana Marcu nu a renunţat la pozele sexy de pe reţelele de socializare şi îşi încântă fanii virtuali cu imagini incendiare.

În trecut, voluptuoasa blondă a pozat şi în Playboy şi era considerată una dintre cele mai curtate femei din România. Nici acum, însă, Rocsana Marcu nu şi-a pierdut acest statut.

Cu toate că are aproape 40 de ani, fosta vedetă tv se menţine destul de bine şi nu ezită să se fotografieze în costum de baie.

Pe plan amoros, Rocsana Marcu nu prea a avut noroc şi s-a iubit cu mai mulţi bărbaţi celebri de la noi. Ultima relaţie a fost cu politicianul Bogdan Diaconu, alături de care îşi făcea planuri de viitor

„Am suferit foarte tare. Deci, dacă vrem să slăbim, trebuie să suferim foarte tare. Nu o să plâng! A fost o poveste foarte frumoasă, recunosc. Eu credeam în ea şi vorbeam despre viitorul nostru împreună. La un moment dat, relaţia pe care eu mi-o imaginam începuse să o ia pe alt drum. Lui i se părea normal, mie nu, aşa că m-am decis să îl las să meargă pe un alt drum. Am încercat să îl schimb. Am făcut greşeala asta”, spunea Rocsana Marcu, în urmă cu mai bine de un an.

 

View this post on Instagram

 

Am dragostea ta… #jale #newvideo #comingsoon #goodmorning #coffee #amazingday

A post shared by Rocsana Marcu (@rocsanamarcu) on

citește și...