Robert spune tot despre seara în care a izbucnit scandalul cu mama sa, Brigitte Pastramă. ”Au început să îmi devasteze camera după stupefiante”

24.06.2020, 09:43
Robert spune tot despre seara în care a izbucnit scandalul cu mama sa, Brigitte Pastramă. ”Au început să îmi devasteze camera după stupefiante”
Robert spune tot despre seara în care a izbucnit scandalul cu mama sa, Brigitte Pastramă. ”Au început să îmi devasteze camera după stupefiante”

Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă a prezentat varianta lui după scandalul cu mama sa. Tânărul, ân vârstă de 19 ani, susține că a fost agresat de Brigitte.

Brigitte Pastramă  a fost jefuită de propriul fiu și de prietenii acestuia. Tinerii au intrat peste ea în casă, noaptea târziu, și i-au luat mai multe obiecte de valoare. Mai mult, Robert i-a furat mașina, pe care a și distrus-o. Vedeta a apelat la ajutotul autorităților. Ea a cerut ordin de restricție după incidentul care a avut duminică noapte. Ulterior, Brigitte Sfăt a afirmat că a fost agresată și a ajuns la spital, pe perfuzii.

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, Robert Sfăt a prezentat varianta sa în scandalul cu mama sa, afirmând ci aceasta a fost cea care l-a agresat.

„S-a trezit cu toane nașpa. M-a îmbrâncit afară din casă, m-a scos desculț în curte și eu am sărit gardul. L-a trezit pe Florin din somn și i-a zis să mă dea afară din casă. Florin nu îmi dăsuse cheia. I-a dat și un capac lui Florin”, a declarat tânărul, potrivit spynews.ro.

„Mi-a sechestrat doi prieteni la mine în cameră până ce a venit Poliția. Când au venit polițiștii, au început să îmi devasteze camera după stupefiante, nu au găsit nimic. Mi-au căutat prietenii prin ghiozdane, să nu fi furat bijuterii de la mama mea”, a mai spus el.

De ce a ajuns Robert la spitalul Obregia

Robert a explicat că în urmă cu o lună a ajuns la spitalul Obregia din cauza unei fete, nicidecum din cauza substanțelor interzise.

„În urmă cu o lună am ajuns la Spitalul Obregia din cauza unei fete, nu că aș fi consumat substanțe interzise. Am avut eu niște stări mai dubioase. Eu m-am lăsat de așa ceva și le recomand și prietenilor mei același lucru”, a afirmat fiul lui Brigitte Pastramă.

”Ea m-a pus jos la pământ”


Robert Sfăt a vorbit și despre partenerii mamei sale, explicând că pe vremea când aceasta era căsătorită cu Ilie Năstase, se înțelegea mai bine cu acesta decât cu cea care i-a dat viață.

„Și în fostele ei relații se credea că violența trebuie folosită. Am stat în casa lui Ilie Năstase și după ce ei s-au despărțit. Mă înțelegeam mai bine cu el decât cu ea. O mamă trebuie să ofere lecții de viață și educație și afecțiune. Ea m-a pus jos la pământ și eu am vrut să mă ridic. Florin, mereu când a fost vreo discuție de genul, a încercat să aplaneze conflictul. De la bunica mea am învățat să nu ridic mâna la vreo femeie”, a mai spus el.

”Fiul meu și-a văzut tatăl mort în pat”

În urmă cu ceva timp, Brigitte Pastramă vorbea despre Octavian Sfăt, tatăl lui Robet, mărturisind că băiatul și-a văzut tatăl mort în pat.

”Eu mi-am găsit soțul mort în pat la nouă dimineața, apropo de prima căsnicie. Aveam 25 de ani și 10 luni, eram cu fiul meu Robert, el avea doi ani. Fiul meu și-a văzut tatăl mort în pat. E cumplit! Totul s-a întâmplat chiar cu patru zile înainte de Crăciun. În urmă cu o seară, cumpărasem globuri și tot ce ne trebuia!

Venisem la el în cameră împreună cu Roby, să îi spun că mergem să luăm bradul…L-am găsit inert, era cu ochii deschiși, se uita la tavan…de fapt, era mort! A făcut infarct. De atunci, am fost și mamă și tată…”, spunea vedeta, potrivit wowbiz.ro.

citește și...