Robert Sfăt, noi acuzații la adresa mamei sale. ”Am ajuns să dorm pe preș și sora mea îmi aducea apă prin poartă”

26.06.2020, 09:49
Robert Sfăt, noi acuzații la adresa mamei sale. ”Am ajuns să dorm pe preș și sora mea îmi aducea apă prin poartă”
Robert Sfăt, noi acuzații la adresa mamei sale. ”Am ajuns să dorm pe preș și sora mea îmi aducea apă prin poartă”

Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, a făcut noi dezvăluiri despre relația cu mama sa. Tânărul a afirmat că a fost frecvent dat afară din casă de mama sa.

Robert Sfăt, în vârstă de 19 ani, a scos la iveală noi amănunte neștiute din relația cu mama sa, Brigitte Pastramă.

”Am fost dat afară cu palme și pumni primiți de la ea, din fața casei. Am ajuns să dorm pe preș și de nenumărate ori sora mea îmi aducea apă prin poartă. Sincer vă zic acum, asta e viață de familie pe care să o trăiești?”, a declarat Robert Sfăt la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, citată de spynews.ro.

A aflat la șapte ani că mama sa era după gratii

Robert Sfăt a mai povestit la emisiunea r4espectivă că a aflat la vârsta de șapte ani că mama sa, Brigitte Pastramă, se afla la închisoare, deși inițial el știa că aceasta era plecată în Germania.

”Știu că mama mea era plecată în Germania, ca să aflu la 7 ani că e în pușcărie, cum se spune pe românește”, a mai spus tânărul.

Ce spunea Brigitte Pastramă despre relația copiilor ei cu Florin Pastramă

Într-un interviu, Brigitte Pastramă a vorbit despre relația celor doi copii ai ei, Robert și Sara, cu actualul său soț, Florin Pastramă.

”Relația pe care a parcurs-o Florin și copiii mei în decursul acestui an este una foarte bună. Uite, de fiul meu, s-a apropiat foarte ușor, dar de Sara, greu!!! Primul an, i-a fost dificil să realizeze o conexiune cu ea, fiindcă ea spera să mă împac cu tatăl său”, spunea vedeta într-un interviu pentru wowbiz.ro.

”Vreau să spun că, în momentul de față, fata mea nici măcar nu mai îmi spune mie în față direct dacă vrea să meargă undeva, se duce la Florin și îi zice…”te duci la mama și îi spui că vreau să ies, hai te rog!” Cam asta este relația lor acum, se înțeleg bine și el este ca un fel de…”tampon” între mine și copii.

Recunosc, eu sunt un pic mai dură cu ei, mai autoritară, pentru că au crescut fără tată și m-am gândit să substitui și rolul de tată. Le zic de mai multe ori…NU. Florin fiind nou în familia mea, nu le zice niciodată NU, este mai conciliant”, afirma Brigitte Pastramă.

Scandal îngozitor între mamă și fiu

Brigitte Pastramă  a fost jefuită de propriul fiu și de prietenii acestuia. Tinerii au intrat peste ea în casă, noaptea târziu, și i-au luat mai multe obiecte de valoare. Mai mult, Robert i-a furat mașina, pe care a și distrus-o. Vedeta a apelat la ajutotul autorităților. Ea a cerut ordin de restricție după incidentul care a avut duminică noapte. Ulterior, Brigitte Sfăt a afirmat că a fost agresată și a ajuns la spital, pe perfuzii. Robert Sfăt a prezentat varianta sa în scandalul cu mama sa, afirmând ci aceasta a fost cea care l-a agresat.

citește și...