Robert Sfăt, agresat de un taximetrist. ”Scoate la mine un cuțit și un spray cu piper”

08.12.2020, 11:54
Robert Sfăt, agresat de un taximetrist. ”Scoate la mine un cuțit și un spray cu piper”
Robert Sfăt, agresat de un taximetrist. ”Scoate la mine un cuțit și un spray cu piper”

Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, a avut parte de un incident mai puțin plăcut cu un taximetrist.

Fiul lui Brigitte pastramă, Rovert Sfăt, a trecut prin momente extrem, de neplăcute cu un taximetrist, după cum a povestit chiar el. „Am vrut să îmi plimb câinele și sora, să îi scot prin parc pe amândoi. Și m-am pierdut pe drum, că nu știu ce a vrut taximetristul să-mi facă. Eram în taxi, trage omul pe dreapta, fără ca eu să îi spun ceva, și scoate la mine un cuțit și un spray cu piper”, a povestit Robert Sfăt, citat de spynews.ro.

„Mă uit la el și îi zis ”Nene, dar ce vrei să faci cu alea? Nu, te rog, lasă-mă, că nu ți-am zis nimic”. A început să mî înjure și să își dea cu spray din ăla în ochi. M-am și julit în timp ce fugeam de el”, a completat el.

Robert Sfăt e fiul pe care Brigitte Pastramă l-a avut cu Octavian Sfăt

Robert Sfăt este fiul pe care Brigite Pastramă l-a avut din mariajul cu Octavian Sfăt. Robert Sfăt spunea, la TV, că este de părere că cineva l-a omorât pe tatăl lui.

”Nu știu cine i-a strecurat ceva în băutură. L-am auzit tușind tare. Mama mi-a povestit că atunci când l-am auzit tușind tare, am izbucnit în plâns. A deschis ușa (n.r. Brigitte Pastramă) și l-a găsit mort. Eu cred că cineva l-a ucis pe tata”, declara Robert Sfăt.

Brigitte Pastramă a povestit, într-un interviu, despre cum l-a găsit mort în pat pe fostul ei soț, Octavian Sfăt. ”Eu mi-am găsit soțul mort în pat la nouă dimineața, apropo de prima căsnicie. Aveam 25 de ani și 10 luni, eram cu fiul meu Robert, el avea doi ani. Fiul meu și-a văzut tatăl mort în pat. E cumplit! Totul s-a întâmplat chiar cu patru zile înainte de Crăciun. În urmă cu o seară, cumpărasem globuri și tot ce ne trebuia! Venisem la el în cameră împreună cu Roby, să îi spun că mergem să luăm bradul…L-am găsit inert, era cu ochii deschiși, se uita la tavan…de fapt, era mort! A făcut infarct. De atunci, am fost și mamă și tată…”, spunea ea.

 

citește și...