Mihaela Rădulescu a lucrat ca taximetrist. ”Nu m-am ferit niciodată de nicio muncă grea”

18.11.2020, 12:34
Mihaela Rădulescu a lucrat ca taximetrist. ”Nu m-am ferit niciodată de nicio muncă grea”
Mihaela Rădulescu a lucrat ca taximetrist. ”Nu m-am ferit niciodată de nicio muncă grea”

Înainte de a lucra în televiziune, Mihaela Rădulescu a avut mai multe meserii, printre care și cea de taximetrist.

Mihaela Rădulescu a făcut taximetrie, a fost instructor de fitness și apoi a fost secretară sau șefă de cabinet la Senat. Despre joburile pe care le-a avut înainte de a lucra în televiziune a vorbit vedeta în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

”Munceam ca să am din ce trăi și din ce plăti facturi, nu primeam ajutor financiar de la absolut nimeni, nici măcar de la familie. Și nu m-am ferit niciodată de nicio muncă grea, câtă vreme era plătită. Sunt mândră că am făcut tot ce povestești, sunt mândră că nu m-am oprit nici când n-aveam ce mânca, nici când am dormit pe-o bancă, între două case închiriate, nici când mi-a fost al naibii de greu cu toate, singură. Toate astea sunt azi… my superpower”, a spus ea.

Mihaela Rădulescu se iubește cu Felix Baumgartner

De câțiva ani, Mihaela Rădulescu formează un cuplu cu sportivul austriac Felix Baumgartner. În ultima perioadă de timp au existat numeroase speculații privind despărțirea lor.

Moderatoarea emisiunii ”Ferma”, de la Pro TV, a vorbit despre relația sa cu Felix Baumgartner într-un interviu recent.

”Nu, n-a fost „coup de foudre”. Și nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie…. Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie. Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta. Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire. Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea, pentru că e reală și întreagă”, a mărturisit ea.

citește și...