Robert nu-și poate recupera lucrurile din casa lui Brigitte Sfăt. ”Pe românește… doar doi lei și un creier, două mâini, două picioare”

25.06.2020, 10:12
Robert nu-și poate recupera lucrurile din casa lui Brigitte Sfăt. ”Pe românește... doar doi lei și un creier, două mâini, două picioare”
Robert nu-și poate recupera lucrurile din casa lui Brigitte Sfăt. ”Pe românește... doar doi lei și un creier, două mâini, două picioare”

Robert Sfât, în vârstă de 19 ani, a afirmat că nu își poate recupera lucrurile personale din casa mamei sale, Brigitte Pastramă.

Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, a făcut noi declarații despre ce se întâmplă între el și vedetă după scandalul din urmă cu câteva zile. Tânărul susține că nu poate avea acces în casa mamei sale și nu-și poate recupera bunurile personale.

„Am închiriat o dubă, am venit în fața casei și acum oamenii ăștia… A ieșit Florin la balcon și m-a trimis acasă, mi-a zis că: „domle’, du-te”. Am stat jumătate de oră în fața casei, am încercat să vorbesc cu frumosul cu el, om cu care mă înțelegeam bine și nicio șansă n-am avut să-mi recuperez niște contracte pe care este scris numele meu și se află în casă”, a declarat Robert Sfât la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, potrivit spynews.ro.

Robert Sfăt susține că nu mai are nimic, nici haine,. nici bani.

„Pot să fac rost de duplicate din altă parte, dar pe lângă asta mai am și haine acolo, haine primite de la bunica, de prin alte părți, tot de la prieteni. Port acum un tricou de la un prieten de-al meu. Pe românește… doar doi lei și un creier, două mâini, două picioare. Cam asta e tot ce am în momentul de față”, a mai spus fiul lui Brigitte Pastramă.

Care este varianta lui Robert în scandalul cu Brigitte Pastramă

Brigitte Pastramă  a fost jefuită de propriul fiu și de prietenii acestuia. Tinerii au intrat peste ea în casă, noaptea târziu, și i-au luat mai multe obiecte de valoare. Mai mult, Robert i-a furat mașina, pe care a și distrus-o. Vedeta a apelat la ajutotul autorităților. Ea a cerut ordin de restricție după incidentul care a avut duminică noapte. Ulterior, Brigitte Sfăt a afirmat că a fost agresată și a ajuns la spital, pe perfuzii.

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, Robert Sfăt a prezentat varianta sa în scandalul cu mama sa, afirmând ci aceasta a fost cea care l-a agresat.

„S-a trezit cu toane nașpa. M-a îmbrâncit afară din casă, m-a scos desculț în curte și eu am sărit gardul. L-a trezit pe Florin din somn și i-a zis să mă dea afară din casă. Florin nu îmi dăsuse cheia. I-a dat și un capac lui Florin”, a declarat tânărul, potrivit spynews.ro.

„Mi-a sechestrat doi prieteni la mine în cameră până ce a venit Poliția. Când au venit polițiștii, au început să îmi devasteze camera după stupefiante, nu au găsit nimic. Mi-au căutat prietenii prin ghiozdane, să nu fi furat bijuterii de la mama mea”, a mai spus el.

citește și...