Robert Niță a ajuns la spital după ce a părăsit Survivor România: „Am suferit o intervenție chirurgicală”

24.02.2022, 20:51

Fostul concurent de la Survivor România 2022, Robert Niță, se confruntă cu probleme de sănătate și ajuns la spital după ce a părăsit emisiunea.  Întors în țară, acesta a suferit  o intervenție chirurgicală.  ”Am avut probleme mari de sănătate, în zona cervicală, lombară și altele… Sunt în proces de tratament”, spune acesta.

În urmă cu câteva săptămâni, Robert Niță a fost eliminat de la Survivor România 2022, după aproximativ o lună, în urma unei accidentări suferite pe traseu. În timpul competiției, fostul Faimos a suferit o accidentare serioasă. Astfel, el a fost nevoit să se opereze, la scurt timp după ce s-a întors în România.

Fostul concurent a acuzat dureri serioase în mai multe zone din organism, mai ales în zona cervicală și lombară. Acesta a apelat, în cele din urmă, la ajutorul medicilor și a trecut deja printr-o intervenție chirurgicală.

”Am avut probleme mari de sănătate, în zona cervicală, lombară”

„Sunt ca femeile alea pe care le vezi în restaurant sau în discotecă, le duci acasă sau la hotel, dar dimineața, când le vezi nemachiate, o iei la fugă din cameră. Așa sunt și eu! Pe dinafară par OK.

Am avut probleme mari de sănătate, în zona cervicală, lombară și altele… Sunt în proces de tratament, de recuperare, deja am suferit o intervenție chirurgicală”, a spus Robert Niță

”Mi-am schimbat principiile de viață în care credeam cu tărie”

Fostul concurent de la Survivor 2022 a povestit că problemele de sănătate și-au pus amprenta asupra lui. Chiar dacă are probleme serioase de sănătate, el s-ar mai întoarce în junglă, dacă ar fi sănătos.

”Dacă aș fi sănătos, m-aș duce ieri înapoi pentru că e o experiență senzațională. Mi-am schimbat principiile de viață în care credeam cu tărie! Când ajungi acolo ți se schimbă tot, inclusiv percepția despre unele lucruri”, a spus Robert Niță în cadrul emisiunii ,,Prietenii lui Ovidiu” de la GSP.

Ce conținea bagajul pe care l-a avut

Robert Niță a vorbit și despre condițiile de la Survivor România 2022. Mai mult, el a spus și ce conținea bagajul pe care au avut voie să-l ia cu ei în junglă.

Potrivit spuselor lui, participanții nu au nici pastă și nici periuță de dinți, dar nici unghieră, gel de duș sau prosop.

„Dormeam pe jos, aveam doar o pătură, fără acoperiș. Trebuia să tai crengi ca să-ți faci acoperișul. Dormeam pe un lemn, pe podeaua unei barăci. Nu poți să spui în cuvinte tot ce simți și ce trăiești acolo.

Acolo nu știi cât e ceasul! N-ai nici măcar pastă sau periuță de dinți. Luam apă din mare, făceam focul, o fierbeam și obțineam sare. Băgam mâna și ne spălam că apa era la discreție, făceam gargară și aia era!

N-ai nimic acolo, nici unghieră, nici gel de duș, nici măcar prosop. Făceai baie în mare și te uscai la soare’, a mai mai transmis fostul concurent Survivor.

citește și...