Ritualul de îngrijire al Valentinei Pelinel. ”De fapt, îmi pun împreună cu soțul că și el e foarte îngrijit”

18.06.2022, 14:09
Ritualul de îngrijire al Valentinei Pelinel. ”De fapt, îmi pun împreună cu soțul că și el e foarte îngrijit”
Ritualul de îngrijire al Valentinei Pelinel. ”De fapt, îmi pun împreună cu soțul că și el e foarte îngrijit”

Fostul model Valentina Pelinel, în vârstă de 41 de ani, a detaliat, la o emisiune de televiziune de la Antena Stars, ce anume face pentru a se întreține. Aceasta a explicat care sunt ritualurile sale de îngrijire. ”De fapt, îmi pun împreună cu soțul că și el e foarte îngrijit”, a declarat blonda la emisiunea ”Xtra Night Show”.

Valentina Pelinel este foarte atentă la imaginea sa și la modul în care se prezintă în public.

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, vedeta a dat detalii despre cum se întreține, mărturisind că și partenerului ei de viață, omul de afaceri Cristi Borcea, îi place la fel de mult să se îngrijească.

Ritualul de îngrijire al Valentinei Pelinel. ”Îmi place să încerc mereu produse noi care apar, tratamente”

”Dacă sunt într-o vacanță vara, înot. Mă mai machiez, dar puțin, natural. Spre exemplu, la soare când e cald la plajă nu te machiezi. Asta ar fi culmea”, a spus Valentina Pelinel, citată de spynews.ro.

”Îmi place să mă îngrijesc, îmi place tot timpul să testez produse noi, mai îmi pun câte o mască acasă. De fapt, îmi pun împreună cu soțul că și el e foarte îngrijit. Deci, am partener de cosmetică acasă. Îmi place să încerc mereu produse noi care apar, tratamente. Nu mi-e teamă și dacă nu încerci nu știi ce funcționează pentru tine. Dacă mănânci aiurea și nu faci sport, poți să faci toate tratamentele din lume că iese nimic”, a completat fostul model.

Valentina Pelinel este căsătorită cu Cristi Borcea din 2018

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată. Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.
citește și...