FOTO / O nouă confruntare la ”Chefi la cuțite”. ”Începe o bătălie între noi”

31.05.2021, 13:46
FOTO / O nouă confruntare la ”Chefi la cuțite”. ”Începe o bătălie între noi”
FOTO / O nouă confruntare la ”Chefi la cuțite”. ”Începe o bătălie între noi”

Cuțitele vor scoate scântei în confruntarea cu numărul doisprezece din sezonul 9 ”Chefi la cuțite”, difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

Bucătarii au trecut deja de jumătatea concursului, iar fiecare dintre cei rămași visează cu ochii deschiși la un loc un semifinală la ”Chefi la cuțite”. Tocmai din acest motiv, prieteniile formate de-a lungul concursului vor fi umbrite de strategii pe cont propriu. ”De astăzi începe o bătălie între noi. Nu doar între echipe, ci și între cei din echipe, pentru că ne apropiem cu pași repezi de semifinală unde vom găti singuri. Mă voi bucura dacă colegii mei vor greși. Eu trebuie să rămân, ei să plece”, va mărturisi Enzo, din echipa mov condusă de chef Cătălin Scărlătescu.

Disensiunile își fac apariția, iar orgoliile și dorința de a demonstra că merită un loc în bucătăria celui mai iubit show culinar dau naștere declarațiilor tăioase între concurenți. ”Amatorii au luat note mari în probele individuale, iar bucătarii note mici!”, este de părere Valentina, din echipa mov.

Amuleta folosită de chef Sorin Bontea stârnește dispute


Agitația confruntării difuzată în această seară va fi stârnită de o amuletă importantă folosită de chef Sorin Bontea, dar și de o tematică impusă de Irina Fodor: ”Tema de astăzi o să te supere, Cătălin, pentru că azi este vorba despre artă”.

Convins de faptul că înainte de a fi o artă, bucătăria este strict știință, chef Cătălin Scărlătescu va isca o mică dispută în platou: ”Care este arta într-o omletă?! Din experiența personală, de prima dată când am pus mâna pe o tigaie și până în ziua de astăzi nu am făcut altceva decât să mă conving că bucătăria este o știință!”, e de părere juratul.

În acest moment al competiției, fiecare dintre cele trei echipe a adjucat câte trei victorii în confruntări, iar alte două s-au sfârșit la egalitate. Diseară, chef Florin Dumitrescu este hotărât să rescrie clasamentul: ”Pentru statistică ar fi bine dacă echipa albastră ar câștiga prima al patrulea battle!”.

citește și...