Rihanna își strecoară curbele în lenjeria intimă mulată. “Cine ți-a dat dreptul să arăți atât de bine?”

18.11.2022, 20:26

Superstarul pop Rihanna a revenit la muzică în octombrie, dar se asigură că toată lumea își amintește că este regina lenjeriei datorită brandului său Savage x Fenty. Un fan a comentat: “Cine ți-a dat dreptul să arăți atât de bine?”.  Iar altul a adăugat: “Este cel mai sexy miliardar pe care l-am văzut vreodată”.

Rihanna și-a lăsat fanii cu gura căscată după ce a pozat într-o lenjerie intimă mulată, cu fundul aproape complet expus.

Superstarul pop a revenit la muzică luna trecută, după ce a apărut pe coloana sonoră a filmului Black Panther, dar a reamintit tuturor că este în continuare regina lenjeriei.

Rihanna își strecoară curbele în lenjeria intimă mulată

Cât timp a stat departe de muzică, Rihanna a lansat mai multe branduri, marca sa de lenjerie Savage X Fenty având rezultate extrem de bune.

Și dovedind că este cel mai bun model al brandului său, femeia de 34 de ani s-a îmbrăcat într-un set de lenjerie neagră din piele lucioasă.

“Cine ți-a dat dreptul să arăți atât de bine?

Uimitoarea a purtat un slip mulat din piele cu detalii din dantelă pe cupa sutienului și, deși era destul de modest din față, era orice altceva în spate.

În timp ce Rihanna s-a întors pentru a-și arăta toate unghiurile, telespectatorii au fost întâmpinați de fundul megastarului, deoarece detaliul de dantelă nu era complet închis.

Ea a finalizat look-ul cu niște cizme negre până la genunchi, cu un trandafir ca toc, și niște mănuși fără degete. Părul ei negru a fost coafat într-un coc dezordonat, cu șuvițe buclate care îi cădeau pe fața ei frumoasă.

În mod surprinzător, fanii au apreciat videoclipul sexy, peste 3,3 milioane de persoane apăsând butonul de like.

Un fan a comentat: “Cine ți-a dat dreptul să arăți atât de bine?”.

Altcineva a scris: “Zece zece zece pe toată linia!”

Iar altul a adăugat: “Este cel mai sexy miliardar pe care l-am văzut vreodată”.

Rihanna și-a făcut mult așteptata revenire în muzică pe 28 octombrie, când a lansat piesa Lift Me Up, extrasă din filmul Black Panther: Wakanda Forever, coloana sonoră.

Se pare că ea va pleca apoi în turneu anul viitor, iar biletele vor fi probabil în fruntea listei de dorințe a tuturor.

citește și...