Rihanna își face debutul pe lista anuală Forbes. Vedeta este prima miliardară din Barbados

06.04.2022, 17:10
Rihanna își face debutul pe lista anuală Forbes. Vedeta este prima miliardară din Barbados
Rihanna a venit la meciul lui Juventus pentru a-l susține pe Dybala

Rihanna a fost inclusă pentru prima dată pe lista anuală a miliardarilor Forbes, datorită succesului imens al liniei ei de machiaj, Fenty Beauty. Rihanna, a fost declarată de lista anuală a miliardarilor mondiali întocmită de Forbes, ca fiind miliardară.

Cântăreața a intrat în clasament alături de alți nou-veniți, inclusiv regizorul Lord of the Rings Peter Jackson și Melinda Gates, fosta soție a lui Bill Gates.

Rihanna a debutat în anul 2005 prin intermediul discului single „Pon de Replay” care a ocupat poziția secundă în clasamentul Billboard Hot 100. Artista din Barbados a devenit cea mai bogată femeie muziciană din lume și a doua cea mai bogată femeie animatoare după celebra Oprah Winfrey.

Compania a generat venituri de peste 550 de milioane de dolari în 2020

Rihanna a apărut pe lista anuală de miliardari a Forbes pentru anul 2020. Cântăreața este și femeie de afaceri și are o linie de cosmetice Fenty Beauty și o linie de modă Savage X Fenty. Aceasta este prima dată când apare pe lista Forbes a miliardarilor. Averea artistei a fost evaluată de Forbes la 1,7 miliarde de dolari. Succesul ei a fost atribuit muzicii și liniei sale de modă cosmetice

Ea deține Fenty Beauty împreună cu retailerul francez de lux LMVH, iar compania a generat venituri de peste 550 de milioane de dolari în 2020.

Primul miliardar din Insula Barbados

Starul pop deține, de asemenea, un pachet de 30% din linia de lenjerie Savage X Fenty, care a ridicat o evaluare de 1 miliard de dolari în februarie 2021.

Revista a menționat că Rihanna deține, de asemenea, aproximativ 30% din linia de lenjerie Savage X Fenty, care a strâns 125 de milioane de dolari în ianuarie și că acum cântărește o IPO la o evaluare de 3 miliarde de dolari. De asemenea, a descris-o ca fiind primul miliardar din națiunea insulară din Caraibe Barbados.

În afară de Rihanna, un alt nume din industria divertismentului a debutat pe lista Forbes anul acesta. Regizorul Lord of the Rings, Peter Jackson, a fost evaluat la 1,5 miliarde de dolari. Realizatorul a devenit miliardar în noiembrie anul trecut, când a vândut un pachet de acțiuni din magazinul său de efecte de film digital Weta către Unity Software pentru aproximativ 975 de milioane de dolari.

citește și...