Rihanna iese tot mai “dezgolită” din casă de când e gravidă. “Încerc lucruri pe care poate nu aș fi avut curaj să le încerc când nu eram gravidă“

20.03.2022, 13:50

Rihanna este deja una dintre cele mai la modă femei din lume. Cântăreața a dezvăluit, pe 29 ianuarie 2022, că ea și iubitul, A$AP Rocky, așteaptă primul lor copil împreună. De atunci, ea a dus moda sarcinii la un nou nivel și a schimbat stilul de „maternitate” de ultimă oră.

De când a anunțat că va deveni mămică, artista în vârstă de 34 de ani iese tot mai “dezgolită” din casă.  Rihanna face parada modei cu accesorii – lanțuri, cercei, ochelari – și mai puțin cu piese vestimentare.

Toate aparițiile ei recente sunt cu vedere la piele și nu discret, ci într-un mod extravagant.

Cele mai sexy apariții ale divei

Antreprenoarea și-a dezvăluit sarcina într-o serie de fotografii cu Rocky în timp ce purta un vintage. L-a descheiat la mijlocul pieptului pentru a-și arăta burtica goală. RiRi s-a asigurat că accesorizarea este la fel de perfectă, purtând un colier cu crucifix din piatră prețioasă.

 

 

Trei zile mai târziu, RiRi a fost expusă complet în timp ce se îndrepta spre cină la restaurantul ei preferat, Giorgio Baldi din Santa Monica. Ea purta un top, care îi scotea în evidență secțiunea mediană goală, împreună cu blugi albaștri. Rihanna a adăugat peste ea o haină de blană în stil mozaic pentru a ridica cu adevărat miza modei, în timp ce purta o sapcă.

 

La Paris Fashion Week, Rihanna a purtat o rochie portocalie, din latex si o haină în aceeași nuanță și o geantă Dior.

 

Ea chiar și-a lăsat fanii cu gura căscată recent când a sosit la Săptămâna Modei de la Paris. Pentru spectacolul Dior, cântăreața The Umbrella a uimit într-un sutien și chiloți negri și a adăugat o cămașă de noapte babydoll din dantelă neagră.

“În acest moment, îmi place să promovez idea de a fi sexy“

“În acest moment, îmi place să promovez idea de a fi sexy. Atunci când femeile rămân însărcinate, societatea tinde să le facă să își dorească să se ascundă, să nu mai fie sexy, să nu se simtă sexy… iar eu nu cred asta. Așa că încerc lucruri pe care poate nu aș fi avut curaj să le încerc când nu eram gravidă. Cu cât ținutele sunt mai decupate, mai mici, mai transparente, cu atât mai bine pentru mine”, a declarat Rihanna recent, când a participat la Săptămâna Modei de la Paris.

 

 

 

Pe 13 martie, Rihanna a ieșit la cină în Santa Monica, purtând doar o jachetă din piele, supradimensionată, cu vedere la sutien și la burtica de gravidă. Rihanna a uimit cu o fustă mini din piele neagră, cizme de piele până la coapse și o jachetă mare de piele neagră – în timp ce purta un sutien cu diamante Alexander Wang.

 

citește și...