FOTO. Rihanna, răvășitor de sexy într-un body roșu. Diva și-a expus formele voluptoase

19.01.2022, 22:49

Ziua Îndrăgostiților este chiar după colț și ne simțim foarte încântați de asta datorită ultimelor apariții sexy ale Rihannei. Diva a pozat într-un body din dantelă, roșu, care i-a lăsat la vedere formele voluptoase. „Scrie-mi o scrisoare de dragoste, baby. Trandafirii sunt roșii, violetele sunt albastre, așa că e timpul să te îmbraci cu ceva sexy!”, a scris Rihanna în dreptul fotografiei.

Rihanna lansează și în 2022 o colecție de lenjerie intimă pentru Valentine’s Day. Colecția se lansează chiar astăzi sub umbrela Savage X Fenty. Prețurile pieselor vor fi între 12.95 și 79.95 de dolari.

Luni, 17 ianuarie, tânăra de 33 de ani a prezentat câteva piese super fierbinți din colecția capsulă Savage X Fenty, realizată special pentru Valentine’s Day, împreună cu o perucă unică, neagră și roșie, care se potrivește perfect cu ținuta ei.

Rihanna, sexy într-un body roșu și decoltat

Diva a stârnit imaginația fanilor în lenjeria cu decolteu adânc, pe care a completat-o ​​cu accesorii scumpe și strălucitoare

„Scrie-mi o scrisoare de dragoste, baby #XXSAVAGEX. Trandafirii sunt roșii, violetele sunt albastre, așa că e timpul să te îmbraci cu ceva sexy!”, a scris Rihanna în dreptul fotografiei.

Clipul a fost vizionat de peste 117 de milioane de urmăritori

„Ziua Îndrăgostiților este pentru mine… dar poți să urmărești #XXSAVAGEX @savagexfenty”, a scris cântărețul „Pon de Replay” pentru seria de instantanee. Contul de Instagram Savage X Fenty a distribuit și fotografiile, împreună cu vești despre un produs nou exclusiv din linia de frumusețe RiRi.

Clipul a fost vizionat de peste 117 de milioane de urmăritori ai ei de pe Instagram.

Pe lângă colecția deosebită dedicată femeilor de Ziua Îndrăgostiților, Rihanna a mai lansat și noul ei luciu de buze, Fenty Beauty Gloss Bomb Heat. Glossul are un efect de mărire, oferă un aspect strălucitor și completează cu brio conturul buzelor realizat cu o nuanță închisă.

Diva are o relație cu ASAP Rocky

Diva are o relație cu iubitul ei, rapperul, compozitorul și actorul american de culoare, ASAP Rocky.

Cei doi au fost văzuți în Los Angeles de mai multe ori la începutul lunii ianuarie și se pare că relația lor merge ca pe roate, fiind surprinși de paparazzi în mai multe ipostaze în care cei doi par foarte mulțumiți de viața lor de cuplu. Cei doi se cunosc de mai mulți ani, însă abia în 2020 dragostea lor a prins contur.

citește și...