Rihanna a catalogat o femeie de la Cupa Mondială drept “drăguță columbiană”, după ce a fost surprinsă de o cameră de filmat

02.12.2022, 17:00

O fană a Cupei Mondiale a devenit celebră după ce a apărut într-o “poză cu miere” la turneul din 2014 din Brazilia, care a fost postată pe Twitter de megastarul pop Rihanna, care a catalogat-o drept o “drăguță columbiană”. Opt ani mai târziu, Betancourt are 1,1 milioane de urmăritori pe Instagram, după ce a reușit să se impună în industria modellingului. Ea trebuie să îi mulțumească pentru “poza cu miere”, care este atunci când o femeie convențional atractivă este focalizată de camerele de luat vederi la un eveniment sportiv

Rihanna a schimbat viața unei fane de la Cupa Mondială, catalogând-o drept o “drăguță columbiană” după ce a fost surprinsă de o cameră de filmat la un meci.

Megastarul pop a investit foarte mult în turneul din 2014 din Brazilia, participând la mai multe meciuri și trimițând live pe Twitter gândurile sale către milioanele de urmăritori. Una dintre postările ei a fost un scurt clip cu o suporteră a Columbiei care a fost surprinsă de televiziuni, transmite dailystar.co.uk.

Rihanna a catalogat o femeie de la Cupa Mondială drept “drăguță columbiană”

Femeia în cauză era Natalia Betancourt, în vârstă de 34 de ani, care a răspuns la tweet: “Mă lasă fără cuvinte faptul că o femeie pe care o admir atât de mult a pus asta!!!”.

Iar Betancourt a devenit în scurt timp celebră în țara sa de origine ca urmare a acestui gest. Ea a fost vedetă de copertă pe reviste și a participat la ediția columbiană a emisiunii americane Dancing with the Stars.

“Acea imagine mi-a deschis ușile mass-mediei”

Reflectând asupra faimei sale cu BBC în 2018, ea a spus: “Nu am mai văzut-o de mult timp: “Nu aveam nicio idee că aparatele de fotografiat vor face zoom pe mine. Și, bineînțeles, nu aveam nicio idee despre cum va crește totul de acolo. A fost un moment amuzant, dar am crezut că asta a fost tot.

Câteva secunde de faimă și o interacțiune drăguță pe Twitter cu o vedetă pop pe care o admir. Acea imagine mi-a deschis ușile mass-mediei. Nu avusesem nimic de-a face cu această lume înainte, dețineam o companie de materiale de construcții împreună cu prietenul meu.”

Betancourt a ajuns să o cunoască pe Rihanna, care s-a remarcat și ea în fața camerelor de luat vederi în timpul Cupei Mondiale, când și-a arătat sânii în fața mulțimii în timpul finalei dintre Germania și Argentina.

Opt ani mai târziu, Betancourt are 1,1 milioane de urmăritori pe Instagram, după ce a reușit să se impună în industria modellingului. Ea trebuie să îi mulțumească pentru “poza cu miere”, care este atunci când o femeie convențional atractivă este focalizată de camerele de luat vederi la un eveniment sportiv.

FIFA a dat instrucțiunea de a nu mai face zoom pe “femeile sexy” pentru Cupa Mondială din 2018 din Rusia, pe fondul criticilor privind obiectificarea, dar de data aceasta a fost o temă comună a reportajelor din Qatar.

Aproape că nu a trecut un meci fără mai multe fotografii. Și, după ce a fost propulsată către o viață cu totul nouă de către una dintre ele, Betancourt este total de acord cu ele.

Ea a spus: “Nu cred că este jignitor sau obiectual. Cred că, într-un fel, este bine că arată că fotbalul este un sport atât pentru femei, cât și pentru bărbați.”

 

citește și...