Faceți cunoștință cu cel mai înfocat fan al Serbiei la Cupa Mondială

29.11.2022, 20:22

Cea mai înfocată fană a fotbalului din Serbia a folosit literele din numele ei pentru a-și alege vedetele preferate – deși speranțele naționalei sale la Cupa Mondială atârnă de un fir de ață. Jelena a fost foarte activă pe rețelele de socializare în ultima vreme, încurajându-și echipa națională în perioada premergătoare Cupei Mondiale. Ea a postat un clip în care apare îmbrăcată în echipamentul Serbiei – dansând și făcând playback pe muzică – pentru a intra în spiritul Cupei Mondiale.

Cea mai înfocată fană a fotbalului din Serbia a folosit literele care îi compun numele pentru a-și alege vedetele preferate.

Uimitoarea Jelena Stojadinovi și-a ales cei mai buni jucători ai Serbiei, folosindu-se de numele ei pentru a scrie numele tuturor jucătorilor care, în opinia ei, vor face diferența la Cupa Mondială, transmite dailystar.co.uk.

Faceți cunoștință cu cel mai înfocat fan al Serbiei la Cupa Mondială

Serbia are un mic munte de urcat, fiind în prezent pe ultimul loc în grupa G după înfrângerea cu Brazilia și având la orizont un meci de grupă cu Camerun.
Primul a fost un anume Luka Jovic, care a semnat cu Fiorentina, club din Serie A, în Italia.

Apoi a venit Nemanja Radonjic, care evoluează ca extremă la gigantul italian Torino. După care a urmat Filip Kostic, care joacă la Juventus, dar care a fost vizat de West Ham în vară.

Cum s-a postat vedeta pe rețelele de socializare

A urmat atacantul vedetă al lui Fulham, Aleksandar Mitrovic – fostul atacant al lui Newcastle, care în sezonul trecut a doborât recordul all-time de goluri în liga secundă, cu 43 de goluri în 46 de meciuri.

Pe locul cinci s-a clasat un anume Dusan Vlahovic, un alt jucător de la Juventus care a fost vizat de Arsenal anul trecut

Ultima alegere a fost fostul atacant de la Southampton, Dusan Tadic, care este căpitanul Serbiei și un favorit al fanilor care joacă la Ajax.

Jelena a fost foarte activă pe rețelele de socializare în ultima vreme, încurajându-și echipa națională în perioada premergătoare Cupei Mondiale.

Ea a postat un clip în care apare îmbrăcată în echipamentul Serbiei – dansând și făcând playback pe muzică – pentru a intra în spiritul Cupei Mondiale.

Într-adevăr, Serbia va înfrunta Camerun în următorul meci din Grupa G. Însă o înfrângere ar însemna că Serbia va fi aproape sigur eliminată din competiție.

citește și...