Superstarul pop Rihanna și-a șocat fanii arătându-și sânii la un meci de la Cupa Mondială

28.11.2022, 19:16

Vizionarea unui meci de fotbal este una dintre cele mai interesante și palpitante experiențe de care se poate bucura oricine, dar uneori poate deveni un pic prea mult pentru unii suporteri. Și toate aceste emoții sunt înmulțite cu 100 atunci când te afli pe stadion pentru a urmări desfășurarea celui mai mare turneu de fotbal din lume – așa cum a descoperit Rihanna când a urmărit finala Cupei Mondiale din 2014.

Din când în când, Cupa Mondială îi influențează pe unii oameni.

Goluri în ultimul minut, cântece de fotbal hilare, decizii dubioase ale arbitrilor, jocul poate scoate la iveală laturi ale oamenilor pe care nici măcar nu știau că le au. Qatar 2022 nu a fost cu nimic diferit, mulți dintre noi simțind pasiune, furie, bucurie sau chiar suferință, transmite dailystar.co.uk.

Superstarul pop Rihanna și-a șocat fanii arătându-și sânii la un meci de la Cupa Mondială

Megastarul muzical, responsabil pentru hituri atemporale precum “Umbrella” și “We Found Love”, s-a aflat în tribunele de pe Maracana atunci când Germania a înfruntat Argentina la Rio De Janeiro.

Originară din Barbabos, Rihanna poate că nu a avut nicio miză sau pretenție reală în competiția în care germanii lui Joachim Low, de neoprit, l-au învins pe Lionel Messi în prelungiri.

Vedeta a pozat cu fostul căpitan al Angliei, David Beckham

Cu toate acestea, emoția pură și electricitatea din arenă au ajuns, evident, la Rihanna. La un moment dat, interpreta în vârstă de 34 de ani și-a ridicat tricoul pentru a le oferi fanilor o imagine a sutienului său.

Cântăreața ar fi făcut acest lucru după ce Germania și-a asigurat al patrulea triumf la Cupa Mondială. A fost un final haotic și memorabil pentru vedeta pop, care trebuie să se fi distrat de minune.

Pe lângă faptul că a urmărit dramaticul gol marcat de Mario Gotze în prelungiri, Rihanna a putut să se distreze în compania unor nume regale din fotbal, muzică și film. De asemenea, ea a postat fotografii cu fostul căpitan al Angliei, David Beckham, în timp ce s-a întâlnit cu modelul Adriana Lima și cu Gerard Butler, protagonistul din 300.

Și dacă asta nu era deja suficient de interesant, ea a fost chiar invitată la petrecerea de celebrare a Die Mannschaft, găzduită de Budweiser. Rihanna a postat câteva fotografii uimitoare în care a pozat alături de legendarul căpitan al Germaniei Bastian Schweinsteiger și apoi de atacantul lui Arsenal Lukas Podolski.

Ea a reușit chiar să țină în mână trofeul Cupei Mondiale în sine – lucru pe care Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nu au reușit să îl facă.

citește și...