Rică Răducanu, despre starea de sănătate a soției sale. ”O lună a stat în spital”

31.03.2021, 11:20
Rică Răducanu, despre starea de sănătate a soției sale. ”O lună a stat în spital”
Rică Răducanu, despre starea de sănătate a soției sale. ”O lună a stat în spital”

Fostul portar Rică Răducanu a explicat care este starea sa de sănătate, dar și a soției sale. Cei doi au fost infectați cu noul coronavirus.

Rică Răducanu a avut coronavirus și s-a luptat două săptămâni cu virusul. De asemenea, și soția fostului portar a fost infectată cu COVID-19.

Despre problemele de sănătate ale soție sale, dar și despre starea lui a vorbit Rică Răducanu la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV.


Rică Răducanu: ”Mă gândeam numai la nenorociri, mă gândeam la moarte, nu putem să dorm”

Despre cum se simte soția sa, Rică Răducanu a spus: „Nu prea e bine. O lună a stat în spital, a prăpădit-o la plămâni virusul ăsta. I-am luat aparat de oxigen acasă. E și cu alte probleme. E rea boala asta. Nevastă-mea e mai tare însă psihic ca mine”.

Acesta a povestit cât de greu i-a fost să stea singur pe perioada cât partenera sa de viață s-a aflat în spital. „Câte am avut eu până acuma, sunt programat la 100 de ani. Am dărâmat și Covidul. Eu nu prea am mai avut mare lucru, simptome, m-au ținut ei acolo la spital. Pe 10 mai fac 75 de ani. Acum nu mai am nici poftă de mâncare, acum vreau ciorbe, nu mai suport fripturi. Eu stau și mă omoară gândurile. Când te gândești la astea te dor toate. Cât a stat soția în spital, am stat singur. A fost beleaua după lume. Mă gândeam numai la nenorociri, mă gândeam la moarte, nu putem să dorm. Nu am avut nici un simptom. Sper să terminăm odată, să scăpăm, să văd oamenii fericiți”, a declarat Rică Răducanu, potrivit click.ro.

Fostul sportiv a explicat și cu ce probleme de sănătate se confruntă: ”Mi-a pus și un stent acum la inimă. A zis doctorul că trebuie schimbat stentul, că s-a înfundat. La rinichi sunt cel mai rău. Nu dorm noaptea, la două ore trebuie să merg la baie. Am fost și la doctorul care m-a operat la rinichi. Fac niște terapii noi. E urât”.

citește și...