Replica cu care Simona Pătruleasa a fost surprinsă de fetița ei. ”M-a lăsat puțin mască”

19.08.2022, 16:07
Replica cu care Simona Pătruleasa a fost surprinsă de fetița ei. ”M-a lăsat puțin mască”
Replica cu care Simona Pătruleasa a fost surprinsă de fetița ei

Prezentatoarea de televiziune Simona Pătruleasa, în vârstă de 47 de ani, are o fetiță, Ingrid, din căsnicia cu Sabin Ivanof. Despre fiica sa a făcut declarații vedeta la podcastul realizat de Ilinca Vandici. Aceasta a dezvăluit cu ce replică a surpins-o Ingrid. ”M-a lăsat puțin mască”, a mărturisit Simona Pătruleasa.

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai atrăgătoare prezențe de pe micul ecran. Vedeta prezintă de ani de zile jurnalul de știri de la Kanal D din weekend. În plan personal, Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof formează o familie de foarte mulți ani. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Ingrid.

Simona Pătruleasa a fost prezentă la podcastul realizat de Ilinca Vandici – ”Te Ascult”. Știrista a dezvăluit ce replică i-a dat fiica sa, Ingrid, care are 11 ani, în momentul în care i-a propus să mergă cu ea la o emisiune TV.

Replica cu care Simona Pătruleasa a fost surprinsă de fetița ei. ”M-a impresionat ce mi-a spus”

„I-am propus să mergem la o emisiune și mi-a spus: ”Nu, de data asta nu vreau să merg”. Zic ok, este alegerea ta, nu vreau să te forțez. Când era micuță era suficient să-i propun, știam cum să o iau. Acum, dacă îmi zice nu, nu rămâne. Mi-a zis într-o zi: ”Eu nu vreau să fiu cunoscută ca fiind fiica Simonei Pătruleasa și atât. Vreau să fiu Ingrid Ivanof și să fiu cunoscută pe propriile puteri”. M-a lăsat puțin mască. I-am zis că mi se pare normal și frumos și că așa o să fie. ”Tu nu trebuie să trăiești în umbra mea, tu poți face lucruri mult mai frumoase și mai interesante decât mine, să fii mai cunoscută””, a povestit Simona Pătruleasa, notează revista Unica.

„M-a impresionat ce mi-a spus. Nu o influențez, ne mai jucăm așa când vrea, am pus-o să prezinte știrile. Are o personalitate foarte puternică”, a adăugat vedeta TV.

citește și...