Relație tensionată între Brigitte Pastramă și fiica sa. ”Nu stiu ce îi spune el despre mine, dar vine schimbată”

03.09.2020, 12:03
Relație tensionată între Brigitte Pastramă și fiica sa. ”Nu stiu ce îi spune el despre mine, dar vine schimbată”
Relație tensionată între Brigitte Pastramă și fiica sa. ”Nu stiu ce îi spune el despre mine, dar vine schimbată”

Brigitte Pastramă are o relație tensionată cu fiica sa, Sara. Vedeta afirmă că Sara vine schimbată ori de câte ori merge la tatăl ei.

Brigitte Pastramă și fiica sa, Sara, nu se înțeleg foarte bine. Mama și fiica ajung greu la o înțelegere. Brigitte Pastramă susține că fostul ei soț, Ovidiu Torj, tatăl Sarei, este vinovat de acest lucru, notează spynews.ro.

„De câte ori se vede cu taică-su, vine acasă schimbată. Îi trebuie vreo 3-4 ani să își revină. Nu stiu ce îi spune el despre mine, dar vine schimbată. Eu nu merit asta. Am luat-o peste tot cu mine. Am luat-o cu mine chiar și când nu trebuia, și acum fuge de mine. La fel ca Robi”, a declarat printre suspine Brigitte Pastramă, în cadrul emisiunii „Brigitte&Pastramă”, difuzată de postul de televiziune Antena Stars.

Florin Pastramă, dezvăluiri despre relația dintre Brigitte și fiica ei

În cadrul reality-show-ului pe care îl au Brigitte și Florin Pastramă la Antena Stars, acesta a făcut câteva dezvăluiri despre relația dintre soția sa și fiica ei, Sara.

„Într-o ceartă, când nu ești implicat, vezi lucrurile altfel, din afară. Așa se întâmplă între mine, Sara și Brigitte. Când Sara se ceartă cu Brigitte, eu văd lucrurile altfel. Eu încerc să calmez, să-i spun. Brigitte nu îi vrea răul Sarei. Sara, cum e ea, mică, crede că Brigitte îi vrea răul, și atunci eu vin din afară, care văd lucrurile altfel, și încerc să rezolv pe stilul meu, cum știu eu mai bine. Să le calmez, în primul rând și să le explic”, a mărturisit Florin Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă, un an de căsătorie

Au sărbătorit luna aceasta un an de căsătorie

Brigitte Sfăt și Florin Pastamă și-au început idila la show-ul de televiziune ”Ferma”, de la Pro Tv, unde amândoi au fost concurenți. Ulterior, povestea lor de dragoste a continuat și au ajuns la altar. În data de 7 iulie 2020, Brigitte și Florin Pastramă au aniversat un an de căsătorie.

”Împlinim un an de la căsătoria noastră în fața lui Dumnezeu! Mulțumesc că m-ai susținut și completat în absolut orice❤️?? Florin Pastramă”, a fost mesajul transmis de Brigitte Pastramă cu ocazia aniversării căsătoriei cu Florin Pastramă.

 

citește și...