Regulile stricte stabilite de Gabriela Cristea pentru fetițele sale. ”Am ținut la anumite lucruri”

22.01.2021, 14:17
Regulile stricte stabilite de Gabriela Cristea pentru fetițele sale. ”Am ținut la anumite lucruri”
Regulile stricte stabilite de Gabriela Cristea pentru fetițele sale. ”Am ținut la anumite lucruri”

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea are reguli foarte stricte în ceea ce le privește pe cele două fetițe ale sale.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris. În cadrul show-ului ”Fetele lu’ Tavi by Gabriela Cristea”, de la postul de televiziune Antena Stars, Antena Stars, Gabriela Cristea a mărturisit că există niște reguli bine stabilite pentru cele două fetițe ale sale.

”Sunt foarte strictă cu alimentația și am fost la fel de fixă și cu copiii. Se mănâncă la ore fixe, se doarme la ore fixe, mergem seara la culcare la ore fixe. Nu sunt chiar atât de fixistă și nu sunt o mama de-asta, dar am ținut la anumite lucruri, pentru că am înțeles că în viață trebuie să ai și un program. Nu poți fi așa într-un dolce toată viața”, a declarat Gabriela Cristea, potrivit spynews.ro.

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Despre cum a început povestea de dragoste dintre ea și Tavi Clonda a povestit Gabriela Cristea într-un interviu pentru Antena Stars.

Vedeta de televiziune a mărturisit că s-a dus la Tavi Clonda să-i facă un compliment pentru felul în care arăta, însă ceea ce i-a spus acesta a lăsat-o mască.

”Era îmbrăcat într-o cămașă roșie și mi se părea foarte îndrăzneț să porți așa ziua.Și i-am zis că ce cămașă mișto are, dar cu o zi înainte purtasem o rochie roșie superbă și mi-a zis: „Am poftit la rochia ta”. Iar eu m-am șocat și am zis: „Cum îndrăznește să spună așa ceva”, dar nu m-am exteriorizat. După care m-am gândit dacă se dă la mine. și din momentul ăla mi s-au aprins beculețele și s-au declanșat toate. Și s-a dovedit că a avut replica potrivită la momentul potrivit”, și-a amintit Gabriela Cristea.

citește și...