Regina frumuseții ruse și finalista Miss Dubai riscă 20 de ani de închisoare. Modelul a fost reținut de poliție

14.06.2022, 17:09

Regina frumuseții ruse Kristina Dukhina ar putea risca 20 de ani de închisoare după ce poliția a găsit jumătate de kilogram de mefedronă în apartamentul ei. Ea fusese pe locul doi la concursul Miss Dubai 2019 și a câștigat Grand Prix Miss Federation din Rusia anul următor. De asemenea, deține o agenție care vizează înființarea industriei de modeling în Crimeea, anexată de Vladimir Putin din Ucraina în 2014.

O regină a frumuseții ruse ar putea risca 20 de ani de închisoare după ce a fost reținută în calitate de suspectată de traficant de droguri, au dezvăluit oamenii legii. Kristina Dukhina, în vârstă de 34 de ani, vicecampionată la Miss Dubai și proprietară a unei agenții de modele, a fost reținută după ce a fost găsit în posesia ei peste jumătate de kilogram de mefedronă

Tânăra de 34 de ani a fost vicecampiona la concursul Miss Dubai desfășurat în 2019 și a fost, de asemenea, câștigătoare a Grand Prix Miss Federation, câștigând premiul principal la concursul de frumusețe din Rusia în 2020.

Rusoaica a fost reținută de poliție

Se spune că Dukhina ar fi fost reținută de poliția rusă în urma unei cantități de droguri găsite asupra ei și acum se confruntă cu o pedeapsă de 20 de ani.

Arestarea ei în spatele gratiilor vine în momentul în care poliția a interceptat modelul aflat în posesia a peste jumătate de kilogram de mefedronă, a dezvăluit un raport. Mama a doi copii este în prezent cercetată pentru pregătirea drogului ilegal pentru vânzare.

Dukhina a părăsit rețelele de socializare

Dukhina este proprietara unei agenții care vizează înființarea industriei de modeling în Crimeea, care a fost anexată de forțele ruse ale lui Vladimir Putin în 2014.

De atunci, ea a părăsit rețelele de socializare, reducând prezența online pe scurt și lăsând o scurtă notă fanilor ei înainte de a se îndepărta de activitățile online.
Ea a postat: “Părăsesc rețelele de socializare”.

Plecarea lui Dukhina de pe rețelele sociale este departe de succesul și faima pe care le-a obținut în timp ce lucra ca participantă la concursul de frumusețe.
Ea își înființase propria agenție de modeling, Black Sea Models.

 

citește și...