Fosta Miss Ucraina s-a refugiat la Botoșani. Ce s-a întâmplat în casa modelului, înainte de izbucnirea războiului

14.03.2022, 19:44

Una dintre cele mai frumoase femei din Ucraina, fostă Miss Ucraina, s-a refugiat la Botoșani. Helen Gydyrym este unul dintre cei peste 2,5 milioane de ucraineni care au fugit din calea războiului. Ce s-a întâmplat în casa fostei Miss Ucraina, Helen Gydyrym, înainte de izbucnirea războiului.

Helen Gydyrym locuia în Odessa împreună cu familia ei, însă s-a văzut nevoită să își ia copiii și să fugă într-un loc mai sigur. Fosta Miss Ucraina a părăsit Odesa împreună cu cei trei copii şi s-a stabilit la Botoşani, în casa unui jurnalist.

Aceasta s-a pozat, împreună cu fiica ei, pe pietonalul Unirii din Botoșani, poză pe care a postat-o ulterior pe pagina ei de Facebook cu un mesaj.

Miss Ucraina, Helen Gydyrym, s-a refugiat la Botoșani

„Azi ne-am plimbat prima dată prin oraș, doar ne-am plimbat… nu caut apă, mâncare… Și uite așa merg oamenii normali obișnuiți…Am uitat cum se simte asta… Mă simt ca un arici. Zâmbet strâns, ochi fără sclipici, suflet rănit, oboseală cronică, atacuri de panică, nici acasă, nici afacerile, viața pe primul loc… Mulțumesc lui Dumnezeu că copiii sunt în apropiere. Mulțumim tuturor oamenilor care ajutați aici în Romania. Sprijinul vostru este de neprețuit. Apropo, am venit în așa haine, eu și Margo purtăm adidași de vară pentru că era cald la Odessa, iar eu doar purtam vestă. Ei bine, măcar port pălărie pentru mama, nu vă faceți griji”, este mesajul publicat de frumoasa femeie.

„Printre refugiații ucraineni se numără și Helen Gydyrym, Miss Ucraina, Miss Top Models, Miss Top Universe, Miss etc. A fugit din Odesa, din calea rușilor, și s-a aciuat în Botoșani. Mai exact, la un prieten de-al meu, ziarist. A nimerit bine. Mâine seară ajung acolo cu ajutoare, poate trec să-i urez bun-venit pe plaiurile lui Eminescu. Primitor ca tot românul, prietenul meu încearcă să-i asigure o ședere plăcută frumoasei ucrainence. Singurul lucru care s-ar putea să nu-i placă prea tare Helenei, stârnindu-i o firească invidie, ar fi să vadă ce frumoase sunt botoșănencele”, a notat pe contul său de socializare jurnalistul Viorel Ilișoi.

Ce s-a întâmplat în casa fostei Miss Ucraina, Helen Gydyrym

Helen Gydyrym a mărturisit ce s-a întâmplat în casa ei din Odessa înainte de a se refugia în România, din cauza războiului din Ucraina.

„Băiețelul meu face un duș și cântă imnul Ucrainei, se duce la culcare și cere să îi citesc un basm cu final fericit. Când bate la ușă cere să i se spună parola: `Glorie Ucrainei`. Când se trezește dimineața mă întreabă: `Mama, azi e bună dimineața?`. Prietenii mei minunați… Îmi doresc că mâine să vină ziua în care să ne urăm buna dimineața cu adevărat… că altădată”, a mai notat frumoasa Helen Gydyrym pe conturile ei de socializare.

citește și...