”Miss Hitler”, regina frumuseții care a glumit despre gazarea evreilor, a fost arestată

25.03.2022, 15:11

O regină a frumuseții, care s-a înscris la un concurs „Miss Hitler”, a fost închisă pentru că face parte din grupul terorist de extremă dreaptă National Action. Cutter s-a numărat printre cei patru neo-nazi condamnați în iunie 2020 pentru că sunt membri ai grupării teroriste interzise.

Tânăra de 25 de ani a fost condamnată la trei ani de închisoare în 2020. Acum i s-a acordat o audiere pentru eliberare condiționată la sfârșitul acestei luni, după ce a ispășit doar 19 luni din pedeapsă.

În timpul procesului ei, Cutter a susținut că a fost necăjită de alții să participe la concursul de frumusețe sub numele de Miss Buchenwald – o referire la lagărul morții al Doilea Război Mondial – în timpul unui proces îndelungat la Birmingham Crown Court.

Cutter s-a înscris la concursul de frumusețe Miss Hitler

Jurații i-au respins negările după ce au auzit probe, inclusiv despre modul în care Cutter a schimbat sute de mesaje, multe rasiste și antisemite, și încă se întâlnea cu alți membri la câteva luni după interdicție.

Cutter, în vârstă de 23 de ani, care s-a înscris la concursul de frumusețe Miss Hitler ca Buchenwald – o referire la lagărul morții al Doilea Război Mondial – a negat că ar fi fost vreodată membru, în ciuda faptului că a participat la mitingurile grupului, în care au fost ridicate bannere pe care scria „Hitler a avut dreptate”.

Tânăra și-a ispășit 19 luni din pedeapsă

Dar extremistului i s-a acordat acum o audiere de eliberare condiționată la sfârșitul acestei luni, după ce și-a ispășit doar 19 luni din pedeapsă.

Ea a fost unul dintre cei patru susținători condamnați, iar dacă oferta ei va avea succes, ar putea reveni în stradă în această vară.

Juriului i s-au arătat, de asemenea, mesaje în care Cutter a glumit despre gazarea sinagogii, folosind capul unui evreu pe post de minge de fotbal.

 

citește și...