Regina frumuseții care și-a văzut prietenii murind pe linia frontului ucrainean “are un glonț pentru Putin”. “Strângi din dinți și faci ceea ce este necesar”

17.09.2022, 12:14

Evgenia Prokopenko, care își păstrează trusa de machiaj pe front, a schimbat viața de regină a frumuseții pentru a se înrola în Forțele Armate ucrainene. “Când vine ce e mai rău – rănirea sau moartea prietenilor tăi – strângi din dinți și faci ceea ce este necesar. Nu am cuvinte pentru el, deoarece cu Putin trebuie să acționăm, nu să vorbim. Am doar un glonț pentru el”

O fostă regină a frumuseții și-a schimbat tocurile cu o geantă medicală, în timp ce salvează vieți pe linia frontului din Ucraina.

Însă Evgenia Prokopenko, Regina Ucrainei – Miss Earth 2012, recunoaște că păstrează cu ea o trusă de machiaj și un parfum oriunde merge, chiar și în tranșee, potrivit dailystar.co.uk.

“Nu cunosc limba lui Putin”

Și în ciuda faptului că principala preocupare a medicului în vârstă de 35 de ani este salvarea de vieți, Evgenia a declarat că are un glonț pentru președintele rus Vladimir Putin.

“Vorbesc fluent limba rusă, dar nu cunosc limba lui Putin. Nu știu în ce limbă se mai poate vorbi cu el, pentru că el refuză să înțeleagă limbile tuturor țărilor dezvoltate ale lumii”, a declarat Evgenia, care conduce și propriul cabinet de avocatură, potrivit Daily Star.

“Am doar un glonț pentru liderul rus”

Și, adăugând un avertisment dur, ea a continuat: “Nu am cuvinte pentru el, deoarece cu Putin trebuie să acționăm, nu să vorbim. Am doar un glonț pentru el”.

Evgenia, care se descurcă și cu pușca, a lăsat în urmă cu șase luni familia și pe cei dragi și s-a îndreptat spre linia frontului cu Forțele Armate Ucrainene.

Și-a văzut prietenii și camarazii murind, dar încă reușește să se agațe de o aparență a vieții sale de regină a frumuseții.

Finalista Miss Earth 2012, din Kiev, a declarat: “Indiferent în ce tranșee mă aflu, în rucsacul meu militar există întotdeauna o trusă de machiaj cu o oglindă și parfumuri!”.

Cu toate acestea, ea recunoaște că viața ei s-a schimbat drastic de când Putin a ordonat “operațiunea specială” la sfârșitul lunii februarie. Ea se deplasează acum de la un front de luptă la altul.

Cel mai recent, ea și colegii ei de trupă au eliberat orașul Izyum și satele învecinate de Rusia. Zona fusese ocupată timp de șase luni.

Ea a declarat: “Acestea sunt două vieți foarte diferite, opuse. În viața civilă, am fost implicată în lucruri complet diferite. Aveam propria mea afacere, acolo “uniforma” mea era o rochie și  tocuri. Aici, pe front, sunt paramedic. Evacuez din zonele roșii (zonele de luptă) răniți. Acordăm primul ajutor”.

Evgenia, care salvează, de asemenea, animale din zonele periculoase, a adăugat: “Nu aș fi crezut niciodată, Dacă cineva mi-ar fi spus acum șase luni că voi fi în Forțele Armate Ucrainene, dormind în tranșee sau subsoluri, salvând răniți sub foc, nu aș fi crezut . Viața mea s-a schimbat drastic acum șase luni”.

Tânăra, care a locuit în Harkov și Kiev, a adăugat că a reușit să se “adapteze” la ambele laturi ale vieții sale, atât în timp de război, cât și în timp de pace.

“În ambele vieți, mă simt destul de organică, pentru că te poți adapta și te poți obișnui cu totul.”, a spus ea.

 

citește și...