Regina a fost “devotată” prințului Harry după Megxit și “nu a avut regrete” în viață

28.11.2022, 15:30

Regina ar fi fost “devotată” prințului Harry după plecarea lui și a lui Meghan Markle din familia regală, cei doi având o “relație specială” după plecarea ducelui. Aceasta vine în contextul în care afirmațiile privind relația dintre regină și ducele de Sussex după plecarea acestuia.

Fostul politician a afirmat că regina i-a “urat cu adevărat” prințului Harry succes în noua sa viață după perioada petrecută în Familia Regală, care s-a încheiat activ în 2020, când el și ducesa de Sussex au plecat în America.

Majestatea Sa se spune că nu are “niciun regret”, o conversație pe care regina a avut-o cu doar câteva săptămâni înainte de sfârșitul vieții sale, transmite dailystar.co.uk.

“Regina era devotată lui Harry”

Brandreth, scriind în cea mai recentă carte a sa, a susținut: “Regina era devotată lui Harry. Îl iubea, îl considera “enorm de amuzant” și îi dorea cu adevărat succes în noua sa viață în străinătate.

Ori de câte ori Harry o suna pe bunica sa din Montecito, întotdeauna era pus imediat în legătură cu Majestatea Sa”.

Regina ar fi suferit de cancer

Afirmațiile cu privire la relația dintre regină și prințul Harry vin în contextul în care expertul regal Daniela Elser a marcat ultimul an din viața reginei ca fiind marcat de o “nuanță mai puțin măgulitoare”.

Comentariul ei vine în contextul în care cea mai recentă carte a lui Brandreth susține că regina ar fi suferit de cancer în perioada premergătoare morții sale.

Cei doi “vorbeau despre lucruri despre care ea nu poate vorbi cu nimeni altcineva”

În ciuda faptului că a declarat că “Harry se afla în cealaltă parte a lumii” în acea perioadă, se pare că ducele și regina erau în contact constant unul cu celălalt, a dezvăluit Brandreth.

Elser, care a scris pentru news.com.au, a reamintit un interviu acordat Today de Prințul Harry care a afirmat că relația pe care o avea cu Regina era o “relație cu adevărat specială”.

El a adăugat la acea vreme că cei doi “vorbeau despre lucruri despre care ea nu poate vorbi cu nimeni altcineva”.

Se pare că, în ultimele săptămâni din viața ei, regina a avut o discuție cu reverendul Dr. Iain Greenshields, care i-a spus lui Brandreth că regina “mi-a spus că nu are regrete”.

citește și...