Meghan Markle a fost catalogată drept regală mai influentă decât Regele Charles al III-lea

13.11.2022, 13:15

Familia regală a Marii Britanii deține insigna de a fi cel mai renumit monarh din lume. În ultimii ani, Casa de Windsor a ajuns pe prima pagină a ziarelor, mai ales din cauza controverselor și scandalurilor. Cu doar doi ani în urmă, Palatul a fost lovit puternic, iar Prințul Harry și Meghan Markle și-au anunțat decizia de a părăsi familia pentru a se stabili în California.

În ciuda ieșirii lor, ele sunt populare în rândul populației din Regatul Unit. Recent, un sondaj a fost realizat de Daily Mail pentru a dezvălui care este cel mai popular membru al familiei regale. Rezultatele au fost puțin surprinzătoare.

Potrivit unui studiu al Financial World, a reieșit că regina Elisabeta a II-a este cea mai influentă persoană regală, pe baza unei analize a căutărilor pe Google, a vizualizărilor pe TikTok și a hashtag-urilor de pe Instagram.

Meghan Markle a fost catalogată drept regală mai influentă decât Regele Carol al III-lea

Regele Charles al III-lea a aterizat pe locul șase, în timp ce prințul William, proaspăt numit prinț de Wales, a reușit să se claseze doar pe locul șapte, transmite msn.com.

Meghan Markle, soția prințului Harry, s-a clasat pe locul al treilea, dar nu a reușit să o învingă pe Kate Middleton, care și-a asigurat locul al doilea.

“În acest an, monarhia s-a transformat odată cu moartea iubitei regine Elisabeta a II-a în septembrie. Pe măsură ce Regele Charles își începe domnia, mulți vor fi curioși să vadă cum alege să adapteze familia regală la o nouă eră și pe cine va alege să îl ajute să facă acest lucru”, a declarat un purtător de cuvânt al Financial World.

Prințesa Diana și-a asigurat locul cinci chiar și după 25 de ani de la moartea sa

“Popularitatea și influența sunt vitale pentru menținerea în funcție a familiei regale, iar acest studiu oferă o perspectivă fascinantă asupra membrilor familiei regale care au cea mai mare răspândire și care rămân în grațiile publicului”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Prințul Harry s-a situat pe locul patru, în timp ce prințesa Diana și-a asigurat locul cinci chiar și după 25 de ani de la moartea sa.

citește și...