“Regele Playboy”. Un bărbat de 61 de ani urmează să se căsătorească pentru a 88-a oară, mireasa este fosta sa soție

03.11.2022, 13:15

Și-a câștigat porecla de “Regele Playboy” pentru numeroasele sale căsătorii. Un indonezian este gata să se căsătorească pentru a 88-a oară. Bărbatul în vârstă de 61 de ani, identificat ca fiind Kan, plănuiește să se căsătorească cu fosta sa soție de la cea de-a 86-a nuntă. El susține că femeile sunt atrase de el datorită forței sale spirituale

El și-a câștigat porecla de “Regele Playboy” pentru numeroasele sale căsătorii, relatează dailystar.co.uk.

Kan, care este din zona Majalengka din Java de Vest, a declarat presei că nu a putut să o refuze pe soția sa atunci când aceasta a vrut să se întoarcă la el.

“Am fost despărțiți mult timp”

Căsătoria lor a durat doar o lună. Dar soția este încă îndrăgostită de el, a spus el.

“Intenționez să mă căsătoresc cu fosta mea soție de la a 86-a căsătorie”, a declarat Kaan presei locale. “Chiar dacă am fost despărțiți mult timp, dragostea noastră este încă puternică”, a spus viitorul mire.

Câți copii are Kan

Amintindu-și de prima sa căsătorie, Kan a spus că s-a căsătorit pentru prima dată când avea 14 ani. Soția sa era cu doi ani mai mare decât el.

“Soția mea a cerut divorțul după doi ani din cauza atitudinii mele proaste”, a spus Kan. Cu toate acestea, el nu a detaliat sintagma “atitudine proastă”.

Vorbind despre faptul că s-a căsătorit de atâtea ori, el a spus: “Nu vreau să fac lucruri care nu sunt bune pentru femei. Nu sunt dispus nici măcar să mă joc cu emoțiile lor”.

Este mai bine să te căsătorești fără să comiți acte imorale”, a adăugat el.

Nu există informații despre câți copii are Kan din cele 87 de căsătorii ale sale.

citește și...