Poligamul secolului. Un bărbat de 63 de ani s-a căsătorit cu 53 de femei în 43 de ani. “Stabilitatea nu se găsește la o femeie tânără, ci la una în vârstă”

16.09.2022, 17:01

Un bărbat în vârstă de 63 de ani din Arabia Saudită a ajuns pe prima pagină a ziarelor internaționale după ce s-a aflat că s-a căsătorit cu 53 de femei diferite în căutarea “stabilității” emoționale. Abu Abdullah, supranumit “poligamul secolului”, insistă că s-a căsătorit de mai multe ori nu pentru a căuta plăcere personală, ci în speranța de a căuta pace și stabilitate. “Fiecare bărbat din lume își dorește să aibă o singură femeie și să rămână cu ea pentru totdeauna… Stabilitatea nu se găsește la o femeie tânără, ci la una în vârstă”, a declarat Abdullah.

Cu scopul de a găsi stabilitate, bărbatul saudit a afirmat că s-a căsătorit de 53 de ori în 43 de ani. El a menționat că decizia sa nu a fost pentru a căuta plăcerea personală, ci în speranța de a căuta pace și stabilitate.

Abdullah a declarat că, pe măsură ce au început să apară probleme între cele două soții ale sale, a decis să se căsătorească pentru a treia și a patra oară și, în cele din urmă, a divorțat de primele două soții, potrivit Gulf News.

”Nu am plănuit să mă căsătoresc cu mai mult de o femeie”

Abu Abdullah a declarat pentru compania media saudită MBC că prima sa căsătorie a avut loc la vârsta de 20 de ani, iar soția sa de atunci era cu șase ani mai mare decât el.

„Când m-am însurat pentru prima dată, nu am plănuit să mă căsătoresc cu mai mult de o femeie, pentru că mă simțeam bine și aveam copii”, a spus el el. „Dar după un timp au apărut probleme și am decis să mă căsătoresc din nou când aveam 23 de ani și mi-am anunțat soția despre decizia luată”, a adăugat bărbatul, cunoscut sub numele de Abu Abdullah.

Cea mai scurtă dintre cele 53 de căsătorii ale sale a durat doar o singură noapte

Bărbatul a ajuns să se căsătorească de atât de multe ori pentru că a fost în căutarea unei femei cu care să fie fericit.
 Supranumit “Poligamul secolului”, bărbatul a dezvăluit că cea mai scurtă dintre cele 53 de căsătorii ale sale a durat doar o singură noapte.

De asemenea, el a susținut că și-a tratat toate soțiile în mod corect și a recunoscut că, deși majoritatea soțiilor sale erau femei saudite, s-a căsătorit și cu femei străine. Pentru a se proteja de vicii atunci când stătea peste hotare în timpul călătoriilor sale de afaceri timp de trei-patru luni, Abdullah s-a căsătorit în țări străine.

„Fiecare bărbat din lume își dorește să aibă o singură femeie și să rămână cu ea pentru totdeauna… Stabilitatea nu se găsește alături de o femeie tânără, ci lângă una mai în vârstă”, a adăugat el. „Majoritatea soțiilor au fost saudite”, spune Abu Abdullah, dar admite că a avut și soții de altă naționalitate, pentru că a călătorit destul de mult și pe perioade lungi în străinătate, pentru afaceri. „Eram plecat câte trei-patru luni, așa că mă căsătoream pentru a mă proteja de vici”, a explicat el.

În ciuda palmaresului său, Abdullah este acum căsătorit cu o singură femeie și nu intenționează să se recăsătorească.

În Islam este permisă căsătoria cu până la patru soții în același timp, dar dacă un bărbat nu se comporta „corect” cu soțiile lui, atunci trebuie să rămână căsătorit doar cu una.

citește și...