Bărbatul cu nouă soții vrea să se căsătorească cu încă două femei și să aibă copii cu toate

04.04.2022, 16:53

Arthur O Urso, un model din Brazilia, a ținut titlurile primelor pagini ale ziarelor după ce și-a dezvăluit căsătoria controversată cu nouă femei în încercarea de a „sărbători dragostea liberă” și de a „protesta împotriva monogamiei”.

Un bărbat cu nouă soții a dezvăluit că intenționează să se căsătorească cu încă două femei și că vrea copii cu toate.
Arthur O Urso, din Brazilia, a ținut titlurile primelor pagini ale ziarelor când a discutat despre căsătoria lui controversată cu nouă femei pentru a „sărbători dragostea liberă”.

Acum, după ce se confruntă cu un divorț de una dintre femei, modelul speră să găsească încă două femei cu care să se căsătorească, potrivit dailymail.co.uk.

Una dintre soțiile sale a cerut divorțul

Întrucât el și una dintre soții, Luana Kazaki, sunt swingeri, aceștia au decis să își oficializeze căsătoria într-o ceremonie care a avut loc la o biserică din São Paulo.

Cu toate acestea, cuplul se confruntă acum cu divorțul de una dintre soțiile lor, Agatha, deoarece ideea poliamorului nu o mai atrage.

„Ea a vrut să mă aibă doar pentru ea”

Modelul, care câștigă 56.000 de lire sterline de la OnlyFans, a spus: „Ea a vrut să mă aibă doar pentru ea. Nu avea sens – trebuie să împărtășim”.

”Am fost trist după separare și sunt surprins de scuza ei. Mi-a spus că îi lipsește o relație monogamă. Celelalte soții ale mele consideră greșită atitudinea ei și cred că a acceptat mariajul doar ca să se distreze, nu avea sentimente reale.”, a mai spus bărbatul, adăugând: ”Știu că am pierdut o soție, dar nu am de gând să o înlocuiesc momentan.”

 

Acum, el se confruntă cu divorțul de Agatha în urma despărțirii.

În ciuda planurilor sale de a amâna să se căsătorească cu cineva nou pentru moment, Arthur speră să se căsătorească cu încă două femei, pentru a-și aduce numărul de soții chiar la 10.

El a adăugat: „Am un vis – dorința mea a fost întotdeauna să am 10 soții. Am o singură fiică, dar vreau să am un copil cu fiecare dintre soțiile mele.

Dragostea pe care o simt pentru fiecare dintre ei este aceeași. Cred că ar fi nedrept să am copii doar cu una sau două dintre ele.”

citește și...