Cine sunt cei doi bodyguarzi care îl protejează pe Cristiano Ronaldo. “Au reacții extrem de rapide la momentul potrivit”

21.06.2022, 20:36

Starul Manchester United, Cristiano Ronaldo, primește protecție non-stop de la Sergio și Jorge Ramalheiro – gemenii care au servit în armata portugheză. “Sergio și Jorge se îmbracă elegant și arată foarte normal. Sunt capabili să se amestece cu mulțimea, dar se grăbesc să gândească, să vadă și să acționeze la momentul potrivit”.

Cristiano Ronaldo și familia sa sunt în prezent protejați de o pereche de gemeni care au servit ca soldați într-o unitate de elită a forțelor speciale din Afganistan.

Luni dimineață, unul dintre gardienii lui Ronaldo și-a lăsat Bugatti-ul său de 1,7 milioane de lire sterline în casa de vacanță a superstarului Manchester United din Mallorca, potrivit dailystar.co.uk.

Cine sunt gărzile de corp ale fotbalistului

Cu toate acestea, Ronaldo este însoțit în orice moment de frații Sergio și Jorge Ramalheiro. După ce au părăsit forțele speciale portugheze, cei doi s-au alăturat unei unități naționale de poliție care păzește politicieni și judecători locali, înainte de a fi angajați ca gărzi de corp personali ai lui Ronaldo anul trecut.

O sursă a declarat presei portugheze: “Sergio și Jorge se îmbracă elegant și arată foarte normal. Sunt capabili să se amestece cu mulțimea. Au reacții extrem de rapide la momentul potrivit”.

Strigătul lor de război este „Mama Sumae”

S-au alăturat armatei direct de la școală și au ajuns într-o unitate de forțe speciale numită Commandos, care au fost create în Angola, o fostă colonie portugheză, în 1962. Strigătul lor de război „Mama Sumae”, este preluat dintr-un trib din sudul Angola și se traduce ca „iată-ne, pregătiți pentru sacrificiu”.

Mama lor, Leonilde, a glumit într-un reportaj din iunie 2004 din ziarul național Correio da Manha: „Ei vin acasă doar la fiecare două săptămâni să-și spele hainele”.

Noua echipă de securitate a lui Ronaldo a atras atenția pentru prima dată când l-a însoțit la aeroportul din Manchester înainte de călătoria lui în Elveția pentru primul meci al sezonului din Liga Campionilor, în septembrie, după ce a fost văzut ajutându-l pe atacant cu bagajele.
Ronaldo a călătorit cu cei cinci copii ai săi și cu partenera sa Georgina Rodriguez cu un avion privat de 20 de milioane de lire sterline, după perioada petrecută în serviciul internațional cu Portugalia, pentru a rămâne într-un conac de lux de 10.000 de lire sterline pe noapte, care se pare că i-a fost recomandat de fostul Real Madrid. coechipierul și prietenul apropiat Sergio Ramos.

 

citește și...