Reality show-ul matrimonial ”Mireasa”, ediţii speciale de Paşte. Irina Loghin petrece a doua zi de Paşte în casa Mireasa

23.04.2022, 11:13
Reality show-ul matrimonial ”Mireasa”, ediţii speciale de Paşte. Irina Loghin petrece a doua zi de Paşte în casa Mireasa
Reality show-ul matrimonial ”Mireasa”, ediţii speciale de Paşte. Irina Loghin petrece a doua zi de Paşte în casa Mireasa

În zi de sărbătoare, echipa Mireasa le-a pregătit telespectatorilor două ediţii speciale ale reality show-ului matrimonial de la Antena 1. Concurenţii aflaţi în cursa pentru marele premiu în valoare de 40.000 de Euro vor face ultimele pregătiri pentru sãrbãtorile pascale, pe care le vor petrece împreunã în casã, dar vor avea parte şi de o serie de provocări total neaşteptate. Irina Loghin le va fi alături la masa de sărbătoare, în a doua zi de Paşte.

Deja tradiţie la Mireasa, concursul de cozonaci nu va lipsi nici în acest an din gala de sâmbăta aceasta, de la 13:30, la Antena 1. Fetele şi băieţii înscrişi în competiţie se vor întrece în pregătirea celui mai apetisant şi gustos cozonac, iar deliberarea o va face nimeni altul decât chef Cătălin Scărlătescu.

Premiul este unul pe măsură – o cină specială oferită de către chef Scărlătescu echipei câştigătoare la restaurantul lui. Tot de un concurs cu un premiu special vor avea parte şi băieţii, care vor porni în căutarea oului de aur. Cel care va găsi oul de aur va putea să îşi aleagă partenera alături de care să petreacă prima noapte în afara casei Mireasa, în vreme ce concurentul care va găsi cele mai multe ouă se va bucura de o excursie la mare.

Reality show-ul matrimonial ”Mireasa”, ediţii speciale de Paşte. Irina Loghin va lua masa cu concurenții

Emoţiile îşi vor face şi ele simţite prezenţa, deoarece chiar şi în prag de sãrbãtoare concurenţii vor primi mesaje emoţionante de la cei dragi, prin videocall. În noaptea de Înviere, Lumina Sfântă va ajunge şi în casa Mireasa, iar concurenţii vor putea urmări slujba de Înviere. Duminică vor lua masa în familie în casa Mireasa, masă de la care nu vor lipsi preparatele tradiţionale.

Luni, în a doua zi de Paşte, de la ora 15:00, într-un decor de sărbătoare, Irina Loghin le va trece pragul prezentatoarei Simonei Gherghe şi a concurenţilor Mireasa. Urmăritor al proiectului, Irina Loghin va lua masa împreună cu aceştia şi va dezbate alături de ei momente din cadrul reality show-ului matrimonial, în direct, la Antena 1.

citește și...