Ce are de gând să facă Simona Gherghe după finala emisiunii ”Mireasa”. ”Poate ne iese”

27.07.2021, 13:42
Ce are de gând să facă Simona Gherghe după finala emisiunii ”Mireasa”. ”Poate ne iese”
Ce are de gând să facă Simona Gherghe după finala emisiunii ”Mireasa”. ”Poate ne iese”

Simona Gherghe, în vârstă de 43 de ani, a dezvăluit ce are de gând să facă după finala show-ului matrimonial ”Mireasa”, pe care îl moderează la postul de televiziune Antena 1. Prezentatoarea de televiziune a mărturisit că abia așteaptă venirea vacanței pentru a a avea parte de odihnă așa cum își dorește.

Simona Gherghe a moderat ani de zile emisiunea ”Acces Direct”, de la postul de televiziune Antena 1. În prezent, aceasta este moderatoarea reality show-ului ”Mireasa”. În plan personal,  Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan.

Simona Gherghe a anunțat că finala emisiunii ”Mireasa” va avea loc într-o duminică, pe data de 1 august. Vedeta a explicat, pentru tvmania.ro, ce își dorește să facă după finala show-ului matrimonial.

Ce are de gând să facă Simona Gherghe după finala emisiunii ”Mireasa”.  ”Sper să dorm, să apuc să zac un pic pe plajă”

Simona Gherghe abia așteaptă vacanța pentru a se odihni, dar și pentru a petrece alături de partenerul ei de viață, Răzvan Săndulescu, cu care speră să plece într-un city break. „Când ai doi copii de doi și patru ani, e destul de dificil să găsim timp și pentru noi. Dar e o perioadă foarte frumoasă, deși grea, și o să avem timp să ieșim mai mult, când or să mai crească puii noștri”, a declarat vedeta de televiziune pentru sursa mai sus-menționată.

„Sper să dorm, să apuc să zac un pic pe plajă, să ne bucurăm de apă și soare și, așa cum spuneam mai devreme, sper să apucăm să plecăm doar noi doi într-un city break. Poate ne iese o plecare în doi, după vacanța în Grecia, cu Ana și Vlad”, a completat Simona Gherghe.

citește și...