FOTO / Reality show-ul matrimonial ”Mireasa” îşi schimbă ora de difuzare

22.02.2022, 12:56
FOTO / Reality show-ul matrimonial ”Mireasa” îşi schimbă ora de difuzare
FOTO / Reality show-ul matrimonial ”Mireasa” îşi schimbă ora de difuzare

Începând din data de  28 februarie 2022, reality show-ul matrimonial ”Mireasa”, moderat de Simona Gherghe,  va putea fi urmărit în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15:00, la postul de televiziune Antena 1. Tot de luni, serialul ”Poveşti de familie” va fi difuzat în intervalul orar 14:00 -15:00, tot la postul de televiziune Antena 1.

Reality show-ul matrimonial ”Mireasa” a ajuns deja la cel de-al patrulea sezon la Antena 1. În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15:00 şi sâmbăta, de la 13:30, ”Mireasa” aduce în centrul atenţiei poveşti de dragoste, întâmplări spectaculoase, reguli dure, confruntări acide, emoţii, suspans şi multe provocări. Şi în acest sezon, emisiunea moderată de Simona Gherghe este pregătită să rescrie o nouă poveste despre sinceritate, devotament și iubire, într-o casă care a găzduit multe suflete-pereche.

Totodată, din 28 februarie, serialul ”Poveşti de familie” va putea fi urmărit la Antena 1, de luni până vineri, de la ora 14:00. O antologie de povești inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească, serialul ”Povești de familie” abordează în mod original subiecte dificile precum bullying-ul, relațiile din sânul familiilor sau violența domestică, diferențele sociale sau efectele migrației. Conceput ca un serial atât pentru părinți, cât și pentru copii, serialul reunește personaje și subiecte care reflectă diversitatea familiilor din România și abordează subiecte în care cele mai multe persoane se regăsesc.

Când a primit Simona Gherghe propunerea de a prezenta show-ul Mireasa

 

Simona Gherghe a explicat într-un interviu când a primit propunerea de a modera show-ul ”Mireasa”. ”Această propunere a venit întrun moment în care i-am crescut pe cei mici încât să fie pe picioarele lor, la propriu, adică a venit într-un moment prielnic”, a adăugat vedeta.

Simona Gherghe a mai spus că obosise să prezinte emisiunea ”Acces Direct”, acesta fiind motivul pentru care a decis să renunțe în a mai o modera.”Cumva ăsta a fost pretextul, faptul că am rămas însărcinată. Însă obosisem la Acces Direct. E un format foarte solicitant şi atunci am simţit că am dat tot ce se putea în povestea aia. Şi nu-mi place să fac lucrurile cu jumătăţi de măsură, iar în momentul în care l-am născut pe Vlad am avut o întâlnire cu conducerea şi le-am explicat că asta a fost, atât am putut să duc. Ei m-au înţeles şi mi-au lăsat acest respiro şi în momentul în care am simţit că sunt pregătită să mă întorc, mi-au făcut această ofertă de a reveni în platou la ”Mireasa”. Am cântărit bine propunerea şi am acceptat-o”, a mai declarat Simona Gherghe.

citește și...