Reacția uluitoare a lui Robert Sfăt după ce mama lui a luat bătaie de la Florin Pastramă: ‘De obicei, ea îl bate pe el’

16.07.2020, 19:52
Reacția uluitoare a lui Robert Sfăt după ce mama lui a luat bătaie de la Florin Pastramă: 'De obicei, ea îl bate pe el'
Reacția uluitoare a lui Robert Sfăt după ce mama lui a luat bătaie de la Florin Pastramă: 'De obicei, ea îl bate pe el'

Imaginile șocante în care Brigitte este agresată de soțul ei, Florin Pastramă, nu l-au impresionat pe fiul vedetei, Robert Sfăt. Adolescentul a mărturisit că mama lui este o persoană colerică și, cu siguranță, l-a enervat teribil pe cel de-al patrulea soț al său.

Brigitte Pastramă este din nou în mijlocul unui scandal de proporții, după ce în urmă cu o lună și-a reclamat propriul fiu la Poliție. De data aceasta, conflictul a avut loc între vedetă și actualul ei partener.

Brigitte Pastramă, agresată de soț

Fosta soție a lui Ilie Năstase ar fi fost bătută de Florin Pastramă chiar în shaormeria pe care cei doi o dețin în Capitală. Scenele violente au fost surprinse de de camerele de luat vederi din local în urmă cu mai bine de o lună. Conform Cancan.ro, soții Pastramă au avut o discuție mai aprinsă, care s-a lăsat cu un car de nervi din partea lui Florin.

Bărbatul nu a ținut cont de nimic și a bruscat-o pe Brigitte, deși aceasta plângea de mama focului, jos pe podea. De asemenea, din imagini se vede cum Florin Pastramă o trage de păr pe brunetă, iar aceasta încearcă să se ferească.

Robert Sfăt nu îi ia apărarea mamei sale

Doar o angajată a shaormeriei a reușit să stingă focul scandalului dintre cei doi. Robert Sfăt, fiul ei, a vorbit despre bătaia primită de Brigitte de la soțul ei.

‘Mama are personalitatea ei puternică, este foarte colerică. Și nu o spun eu, o știți și voi de la televizor. Face drame și exagerează din orice. De obicei, ea îl bate pe el, deci e invers. Nu stiu ce s-a întâmplat acolo, nu e treaba mea. Florin e un băiat foarte liniștit, mereu încearcă să o tempereze și să o liniștească. Probabil că a făcut ea ceva grav, dacă a reușit să îl scoată așa din sărite’, a spus Robert Sfăt pentru Impact.ro.

citește și...