De ce vinde Brigitte Sfăt apartamentul de lux primit de la Ilie Năstase! Vedeta este constrânsă de fiul său

15.07.2020, 23:45
De ce vinde Brigitte Sfăt apartamentul de lux primit de la Ilie Năstase! Vedeta este constrânsă de fiul său
De ce vinde Brigitte Sfăt apartamentul de lux primit de la Ilie Năstase! Vedeta este constrânsă de fiul său

Brigitte Sfăt începe să își vândă din proprietăți! Soția lui Florin Pastramă a scos recent la vânzare apartamentul de lux din zona de nord a Capitalei, primit de la Ilie Năstase.

Vedeta a luat o decizie de ultimă oră în privința proprietății oferită cadou de fostul ei soț! Brigitte Sfăt este nevoită să renunțe la apartament pentru a-i returna banii fiului său, Robert Sfăt. Adolescentul a amenințat că o va da în judecată pe cea care i-a dat viață, dacă nu va primi banii care i se cuvin din moștenirea lăsată de tatăl său.

Ilie Năstase i-a făcut mai multe cadouri

Apartamentul de lux are 140 de metri pătrați, 4 camere, trei băi și patru balcoane și este localizat în zona Ambasada Chinei Herastrău. Pentru această proprietate, Brigitte Sfăt cere prețul de 295 000 €.

Vedeta a postat anunțul vânzării apartamentului pe mai multe site-uri specializate, inclusiv pe pagina ei personală de Facebook. Ca deobicei, aceasta a fost criticată de internauți.

‘Mereu ai vândut ce ai moștenit, nu ai clădit nimic. Asta e apartamentul pe care ți l-a luat Ilie. Și casă în care stai e făcută tot de Ilie. De la farfurii și căni cumpărate din Viena, ai ajuns să faci șaorma la farfurie de plastic. Ce te mai fandoseai când erai coana Năstase, nu puteai mânca decât cu argint. Uite că acum poți și cu plastic. Trăiască Ilie Năstase!’, i-au scris unele persoanele, însă mesajul a fost șters ulterior.

Scandal imens cu fiul său

În 2019, Brigitte Sfăt a vândut și vila din Timișoara, unde fiul ei era coproprietar. Pe casa respectivă, ea ar fi luat 175.000 de euro, din care 54.000 de euro i-ar reveni lui Robert Sfăt.

Pentru că nu a primit niciun ban, fiul ei a amenințat-o că o va da în judecată pentru drepturile care i se cuvin după vânzarea casei părintești.

Aceasta și-a acuzat fiul din prima căsătorie că i-ar fi vandalizat casa și că i-ar fi furat o mașină, drept pentru care l-a dat afară din locuință.

‘Nu vreau să spun acum despre personalitatea ei. L-a chemat și pe Florin, l-a trezit din somn. L-a pus să mă tragă de mână și să mă dea afară. M-a dat afară desculț din casă și mi-a dat un brânci în fața ușii. Eu am sărit gardul. Eram oarecum sechestrat în curte.

Mi-a zis că nu mă mai ține în casă, că sunt un copil neobrăzat. M-a dat afară din casa în care am stat doi ani. Am ajuns la intrare și mama a început să-l înjure pe Florin, că de ce mi-a deschis ușa. Florin, săracul, nici nu-mi dăduse cheia. Mama s-a dus și i-a dat un brânci lui Florin, un capac… că de ce a făcut asta’, a povestit adolescentul.

A fost agresată de Florin Pastramă

De asemenea, vedeta a scos la vânzare și apartamentul de lux la mare, despre care se zvonește că ar fi fost tot primit cadou de la Ilie Năstase.

Recent, în presă au apărut imagini șocante din timpul unui scandal conjugal dintre Brigitte Sfăt și soțul ei, Florin Pastramă, petrecut în shaormeria pe care cei doi o dețin în cartierul Fundeni din Capitală, scrie Cancan.ro.

De pe camerele de supraveghere reiese că bruneta e agresată, trasă de păr și pusă la colț de partenerul său, într-un acces de furie.

 

citește și...