Reacția tatălui Lidiei Buble, după ce solista s-a afișat cu Cornel Ilie. Ce i-a transmis bărbatul fiicei sale

04.10.2020, 15:36
Reacția tatălui Lidiei Buble, după ce solista s-a afișat cu Cornel Ilie. Ce i-a transmis bărbatul fiicei sale
Reacția tatălui Lidiei Buble, după ce solista s-a afișat cu Cornel Ilie. Ce i-a transmis bărbatul fiicei sale

Lidia Buble a lansat recent o piesă cu solistul de la Vunk, Cornel Ilie, iar în videoclipul melodiei apare destul de apropiată de acesta. Scenele respective au lăsat loc interpretări în rândul fanilor, care cred că între cei doi este mai mult decât o relație de amiciție.

Celebra solistă s-a despărțit de prezentatorul de la Neatza, Răzvan Simion, în urmă câteva luni, iar de atunci este o femeie singură. Ea a ajuns din nou în centrul atenției, după ce a filmat un nou clip, de data aceasta alături de artistul de la Vunk, Cornel Ilie.

Lidiei Buble și Cornel Ilie au lansat o piesă

În clipul respectiv, Lidia Buble și Cornel Ilie apar în mai multe scene extrem de apropiați. După ce melodia a fost lansată, tatăl Lidiei a sunat-o pe aceasta pentru a-i cere lămuriri.

Conform Impact.ro, cunoscutul pastor din Deva nu ar dori ca între fiica lui și artistul de la Vunk să existe o altă legătură decât cea profesională.

‘Să nu te împingă păcatul să faci așa ceva”, i-ar fi spus acesta, scrie Impact.ro.

Este binecunoscut faptul că Lidia Buble a fost acuzată în ultimii ani că i-ar fi stricat casa lui Răzvan Simion. Acum, însă, lucrurile stau puțin diferit. Atât Lidia, cât și Cornel sunt proaspăt despărțiți de foștii lor, deci nu îi împiedică nimic să formeze un cuplu.

În urmă cu câteva săptămâni, Cornel Ilie a anunțat că divorțează de mama copiilor săi, după un mariaj de cinci ani și doi copii.

‘Din «Poveste» a rămas «O veste»: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul «divorț» să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme’, a scris Cornel Ilie pe Facebook.

Părinții Lidiei Buble nu l-au cunoscut pe Răzvan Simion

Lidia Buble şi Răzvan Simion au început să se iubească în 2015. Povestea lor a fost dată în vileag când Răzvan Simion a fost surprins ieşind din blocul în care artista locuia. Pe atunci, matinalul nu era divorţat de soţia sa, Diana, cu care are doi copii. În toți acești ani, parintii Lidiei Buble nu l-au cunoscut niciodată pe Razvan Simion.

‘Chiar îmi doresc să ajung de Paşti acasă, încă nu ştiu dacă o să am concerte. Mi-aş dori să mergem împreună, dar nu ştiu, nu ştiu cum va fi. El e mai ruşinos. Cu părinţii încă nu s-a cunoscut, dar cu fraţii, da. Fetele sunt înnebunite după el, mai ales aia mică, Lorena. Faţă în faţă nici nu am avut ocazia să-l prezint. Sunt convinsă că o să-l iubească şi mama, şi tata. Am zis să-l duc la casă nouă – ai mei se mută într-o casă mai mare. Îţi dai seama, în cea veche sunt scrişi pereţii. O să-l las cu tata vreo două zile’, povestea Lidia Buble în cadrul unei emisiuni tv.

citește și...