Lidia Buble a rupt tăcerea despre despărțirea de Răzvan Simion. Cum a reușit să treacă peste momentele dificile

04.08.2020, 17:00
Lidia Buble a rupt tăcerea despre despărțirea de Răzvan Simion. Cum a reușit să treacă peste momentele dificile

Lidia Buble a rupt tăcerea despre despărțirea de Răzvan Simion, la mai bine de trei luni de când s-a aflat că solista și prezentatorul de la Neatza nu mai formează un cuplu. Atunci, Răzvan Simion a scris un mesaj pe Instagram în care anunța separarea, însă solista s-a ferit să vorbească deschis despre acest subiect. Cei doi au pus punct unei relații de cinci ani.

Ce spune Lidia Buble despre separarea de Răzvan Simion

Recent, însă, Lidia Buble a oferit un interviu pentru revista VIVA!, în care a abordat cel mai complicat subiect pentru ea. Cântăreața a explicat cum a reușit să treacă despre despărțirea de matinalul de la Antena 1 și de ce schimbări a avut parte pe plan profesional. Din păcate, pandemia de coronavirus i-a dat peste cap planurile făcute pentru acest an.

‘Am avut foarte multe planuri pentru 2020. Din păcate, la fel ca pentru toți ceilalți, și pentru mine acest an a fost total neașteptat, atât în ceea ce privește planurile de dezvoltare în carieră, cât și în ceea ce mă privește personal…Încă nu am terminat adaptarea, însă, încet-încet, împreună cu întreaga mea echipă, știu că putem face posibil acest lucru. În acest moment, poate că sunt mai atentă în privința cheltuielilor și, cu siguranță, prioritățile mele s-au schimbat’, a explicat Lidia Buble, într-un interviu pentru VIVA!

‘Mama m-a învățat să fiu ordonată și să fac lucrurile pe rând, iar tata m-a învățat că, într-o răzbunare, consumi mai multă energie decât poți câștiga prin iertare’, a mai adăugat Lidia Buble.

Vrea o carieră pe plan internațional

Ea a mai povestit despre intențiile și planurile sale de viitor, spunând că o carieră muzicală de succes în străinătate o atrage destul de mult.

‘Singura dorință neîmplinită momentan, dar pe cale să se îndeplinească, este o carieră internațională. Chiar dacă am avut piese super difuzate în  țară, acum trecem oceanul  și, încet-încet, începem să avem succes pe piața latino, cu sprijinul Cat Music Spain  și inițiativele lor pe plan internațional’, a mai explicat blondina.

Răzvan Simion este impresarul ei

Deşi cei doi nu mai sunt împreună, Răzvan îi este în continuare impresar, iar Lidia Buble recunoaşte că fostul său partener o ajută să evolueze în continuare pe plan artistic.

‘Răzvan e pionul principal în cariera mea și vreau să-i mulțumesc că și-n ziua de azi mă sprijină și mă ajută să evoluez. Suntem doi oameni maturi care știm să diferențiem partea sentimentală de partea de afaceri. Mă așteptam să fiu mult mai bombardată cu întrebări despre acest subiect, dar lumea știe că am fost mereu discretă și, doamne ajută, nu a fost cum îmi imaginam’, spunea Lidia Buble la Teo Show.

citește și...