Reacția Oanei Roman când a aflat că Marius Elisei flirtează și cu alte femei: „Anumite lucruri nu merg, nu se întâmplă”

10.11.2022, 17:08
Reacția Oanei Roman când a aflat că Marius Elisei flirtează și cu alte femei: „Anumite lucruri nu merg, nu se întâmplă”
Reacția Oanei Roman când a aflat că Marius Elisei flirtează și cu alte femei: „Anumite lucruri nu merg, nu se întâmplă”

Mariajul Oanei Roman cu Marius Elisei este din nou în impas. Bărbatul se pare că nu ține absolut deloc de sentimentele vedetei, pentru că de curând a fost prins în timp ce îi făcea avansuri unei tinere pe internet. Domnișoara respectivă a făcut publice mesajele dintre ea și soțul Oanei Roman. Iată cum a reacționat fiica lui Petre Roman! 

Marius Elisei, partenerul de viață al Oanei Roman, se află într-un nou scandal. Acesta a flirtat cu o altă femeie, iar vedeta tv a aflat ce mesaje îi trimitea Marius unei tinere, pe rețelele de socializare.

După ce s-a aflat public de conversațiile dintre Marius Elisei și domnișoara respectivă, Oana Roman a reacționat și a vorbit deschis despre căsnicia ei. Deși a preferat să fie discretă pe marginea acestui subiect, ea a recunoscut că lucrurile nu merg așa cum și-ar fi dorit.

Marius Elisei făcea avansuri unei tinere pe internet

Oana Roman a afirmat că a făcut ce i-a stat în puteri ca relația cu tatăl fiicei sale să meargă normal.

„M-am parcat lângă un parc, unde e liniște și nu e trafic și îmi iau un pic de timp pentru mine. Fac asta des și mă ajută să îmi pun gândurile în ordine.

Mă gândeam la faptul că, oricât de mult ne dorim să facem anumite lucruri, ele nu ies mereu așa cum ne-am dorit. Dar important este să avem conștiința împăcată că am făcut tot ce ne-a stat în putință ca să ne iasă, chiar dacă nu reușim mereu. Uneori, anumite lucruri nu merg, nu se întâmplă, oricât de mult ne luptăm să salvăm ceva, uneori nu se întâmplă.

Dar dacă știm că am depus toate eforturile, atunci înseamnă că așa trebuia să fie și trebuie să găsim puterea să mergem mai departe către ceva bun care ne așteaptă”, a spus Oana Roman pe contul personal de Instagram.

Au divorțat, dar s-au împăcat

La finalul lui 2020, cei doi au divorțat, însă au decis să mai dea o șansă relației lor. Astfel, în vara lui 2021, Marius și Oana au revenit la sentimente mai bune și s-au împăcat. Se pare că Marius Elisei a făcut tot posibilul să o împace pe mama fiicei sale.

„Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv și fiecare mergea pe drumul lui. Când veneam acasă simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai aprecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc”, a spus Marius Elisei, la ‘Xtra Night Show’.
citește și...