Cum o răsfață Marius Elisei pe Oana Roman după ce s-au împăcat! Bărbatul face asta de dragul vedetei

09.08.2021, 10:29
Cum o răsfață Marius Elisei pe Oana Roman după ce s-au împăcat! Bărbatul face asta de dragul vedetei
Cum o răsfață Marius Elisei pe Oana Roman după ce s-au împăcat! Bărbatul face asta de dragul vedetei

De când s-au împăcat, Oana Roman și Marius Elisei se comportă ca o adevărată familie! În plus, bărbatul nu pierde nicio ocazie pentru a-i arăta partenerei sale cât de mult o apreciază, motiv pentru care a intrat în bucătărie, pentru a o impresiona. 

Marius Elisei s-a schimbat total după ce a revenit în brațele Oanei Roman! Recent, vedeta le-a arătat fanilor virtuali cum a răsfățat-o tatăl fiicei sale.

Cum o răsfață Marius Elisei pe Oana Roman după ce s-au împăcat

Oana Roman s-a odihnit în timp ce Marius a gătit bunătăți. Pe rețelele de socializare, Oana a dezvăluit că bărbatul a făcut ciorbă de pui a la grec și clătite.

„A făcut ciorbă și clătite. Și avem și invitați! Duminică frumoasă”, a scris Oana Roman în cadrul unui InstaStory în care le-a arătat urmăritorilor ei bunătățile preparate de Marius.

Oana Roman și Marius Elisei se pregătesc să organizeze o petrecere cu ocazia reîmpăcării. Despre aceste eveniment a dat Oana Roman detalii la Antena Stars.

Oana Roman își dorește să organizeze evenimentul în toamna acestui an, mai exact în data de 24 septembrie, de ziua de naștere a partenerului ei de viață, Marius Elisei.

”Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsațoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele”, a detaliat Oana Roman, notează spynews.ro.

”Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghezo. Până atunci sper să ma pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă”, completat vedeta.

citește și...