Marius Elisei vrea cu orice preț să se împace cu Oana Roman! Declarațiile de dragoste care o vor lăsa mască pe vedetă: ‘O iubesc în continuare’

08.06.2021, 17:27
Marius Elisei vrea cu orice preț să se împace cu Oana Roman! Declarațiile de dragoste care o vor lăsa mască pe vedetă: 'O iubesc în continuare'
Marius Elisei vrea cu orice preț să se împace cu Oana Roman! Declarațiile de dragoste care o vor lăsa mască pe vedetă: 'O iubesc în continuare'

Marius Elisei pare mai hotărât ca niciodată să se întoarcă la Oana Roman, deși în urmă cu doar câteva luni au divorțat. Bărbatul a recunoscut că o mai iubește pe fosta lui soție. 

La finalul anului trecut, Marius Elisei pleca de acasă și dezvăluia că vrea să divorțeze de Oana Roman. Se pare că apele s-au mai liniștit între timp, iar acesta a mărturisit că a iubit-o tot timpul pe Oana și încă o mai iubește.

Marius Elisei, decis să se întoarcă la Oana Roman

‘Da, încă o mai iubesc pe Oana. Am iubit-o și o iubesc în continuare. I-am și spus asta. În fața lui Domnului încă suntem căsătoriți. Îmi doresc o împăcare’, a declarat Marius Elisei pentru Antena Stars.

Marius Elisei a făcut o dezvăluire surprinzătoare, declarând că e de părere că relația lor este mult mai frumoasă în prezent după divorț. Mai mult de atât, bărbatul vrea cu orice preț să se împace cu mama fiicei lui.

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte. În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima‘, a spus Marius Elisei pentru Antena Stars.

citește și...