Reacția neașteptată a Liei Bugnar, după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian

19.11.2022, 16:22
Reacția neașteptată a Liei Bugnar, după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian
Reacția neașteptată a Liei Bugnar, după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian

Lia Bugnar a reacționat după ce a aflat că Theo Rose și Anghel Damian urmeză să devină părinți pentru prima dată. Reamintim faptul că actrița s-a iubit ani buni cu regizorul, deși între ei era o diferență mare de vârstă. 

Vestea că Theo Rose este însărcinată nu i-a picat foarte bine fostei iubite a lui Anghel Damian, Lia Bugnar. Actrița a oferit și primele declarații, după ce s-a aflat public că fostul ei partener va deveni tată pentru prima dată. Aceasta nu prea a fost încântată de faptul că a fost întrebată de sarcina lui Theo Rose.

Ce spune Lia Bugnar despre sarcina lui Theo Rose

„Nu, n-am auzit-o (n.r. vestea sarcinii lui Theo Rose), dar sincer nu e chiar chestiunea care îmi schimbă programul pe ziua de azi. Și în al doilea rând, iarăși nu prea mă interesează veștile astea.

Când ați mai pățit dumneavoastră să aflați o chestie care vă interesează și să mă sunați pe mine? Când s-a întâmplat orice în țara asta, începând de la Mineriadă, Colectiv, ce vreți dumneavoastră, când ați simțit să mă sunați pe mine? Să vorbim despre asta?! Despre orice pe lume?! Nu mă interesează.”, a spus clar și răspicat Lia Bugnar, pentru Libertatea. 

Theo Rose a confirmat că este gravidă

Theo Rose, jurată la „Vocea României”, a confirmat că este însărcinată pentru prima dată. Ea îl va face tătic pe iubitul ei, Anghel Damian, cel cu care se iubește de aproximativ patru luni.

Surpriză mare în showbiz! Theo Rose este gravidă pentru prima oară și îl va face tătic pe regizorul Anghel Damian. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de luni bune, iar în 2023 își vor strânge în brațe bebelușul. Pe rețelele de socializare, artista le-a confirmat fanilor că este gravidă, după ce s-a aflat public că va deveni mamă. Theo Rose se află în primul trimestru de sarcină.

„Vă pup de la filmări. Este adevărat, o să aveți un nepoțel, sau o nepoțică. Când iese, vreau să îl strigați nepoate, sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții, presa să o arză focul!”, a spus Theo Rose, într-un live pe Instagram.

citește și...