Theo Rose a suferit din dragoste. ”Am zăcut plângând. Nu știam când dorm și când sunt trează”

10.03.2022, 19:30

Theo Rose a vorbit recent despre suferința în dragoste. Artista a explicat cât de mult a suferit în relațiile eșuate pe care le-a avut și cum a reușit să treacă peste momentele grele. ”Eu când am suferit n-am mâncat, n-am dormit. Am zăcut plângând. Nu știam când dorm și când sunt trează”. 

Solista este una dintre cele mai iubite și îndrăgite artiste de la noi din țară, iar vedeta a intrat în atenția fanilor săi prin prisma carismei sale, dar și a sincerității sale.

Vedeta a lansat o nouă piesă, care vorbește despre suferința în dragoste. Solista a explicat că se exprimă prin muzică, iar  decepția în dragoste a reprezentat-o în  nenumăratele ei piese.

Theo Rose, piesă despre suferința în dragoste

„Ѕрunе-і mаmă сă аm рlесаt

Сă zâmbеѕс сă n-аm uіtаt

Nu-і ѕрunе сă nu mănânс

Сă nu dоrm șі zас рlângând”, sunt versurile din refrenul piesei lui Theo Rose.

Unul dintre internauți a întrebat-o pe artistă dacă se regăsește în povestea personajului pe care l-a jucat. Theo Rose a mărturisit că suferea atât de mult, încât nu mânca și nu dormea în perioadele în care era dezamăgită. Zăcea și plângea neîncetat.

”Eu când am suferit n-am mâncat, n-am dormit”

„Eu când am suferit n-am mâncat, n-am dormit. Am zăcut plângând. Nu știam când dorm și când sunt trează. Așa s-a manifestat la mine suferința și așa am cântat-o”, le-a mărturisit Theo Rose fanilor ei.

Theo Rose și Alex Leonte se numără printre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Partenerul de viață al artistei este nepotul lui Nea Mărin.

Theo Rose a vorbit anul trecut despre căsătorie și a spus că va face acest pas cu partenerul său atunci când ambii se vor simți pregătiți.

„Mama și tata au înțeles că lucrurile o să se întâmple atunci când o să simțim. Părinții mei îl iubesc pe Alex, avem 4 ani împreună. Căsătoria este doar un pas pe care noi l-am face doar atunci când condițiile care să ne permită acest lucru.”, a spus Theo în urmă cu câteva luni.

 

citește și...